Noormarkkulainen Aurinkokulma Oy yhdistyy osaksi Onnikoteja

Lehdistötiedote 6.4.2021

Ykkös- ja Onnikodit Oy on ostanut 1.4.2021 toteutetussa kaupassa koko Aurinkokulma Oy:n osakekannan. Aurinkokulma tarjoaa kehitysvammaisten asumispalvelua ja päiväaikaista toimintaa.

Aurinkokulma Oy on noormarkkulainen vuonna 2005 perustettu yritys, joka toimii kolmessa toimipisteessä Noormarkun keskustassa. Toimipaikoissa tarjotaan kehitysvammaisille ympärivuorokautista asumista, tilapäishoitoa sekä työ- ja päivätoimintaa. Aurinkokulma Oy työllistää yhteensä noin 50 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

- Aurinkokulman toimintaperiaatteissa asukaslähtöisyys on ollut keskiössä - siellä asukkaat saavat elää omannäköistä elämää. Nämä toimintaperiaatteet vastaavat Onnikotien laatulupauksia, jonka takia näemme Aurinkokulman luontevana osana Onnikotien kasvavaa ja kehittyvää verkostoa, toteaa Onnikotien johtaja Mikko Hämäläinen.

- Onnikotien kanssa käydyt keskustelut loivat luottamuksen siihen, että he ovat paras kumppani jatkamaan toimintaamme. Jaamme heidän kanssaan saman arvopohjan ja meillä on luottamus siitä, että toiminnan laatu pysyy jatkossakin korkeana, kertoo Aurinkokulman perustaja Mari Yli-Anttila.

Osakekauppa ei vaikuta asiakkaisiin tai sopimuksiin ja palveluiden tuottaminen jatkuu tutun henkilöstön toimesta. Henkilöstö jatkaa ns. vanhoina työntekijöinä.