Mehiläisen työterveysasema avautui Ylivieskassa – palveluja myös yksityisasiakkaille

Lehdistötiedote 4.4.2017

Mehiläisen uusi työterveysasema aloitti toimintansa huhtikuun alussa Ylivieskan Savarikeskuksessa. Toimipiste tarjoaa terveyspalveluja yritysasiakkaiden lisäksi myös yksityisasiakkaille.

Yksikönjohtaja Eija Varila on tyytyväinen Mehiläisen palvelujen laajentuessa Ylivieskassa.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita terveyspalveluja lähellä heitä. Mehiläinen tuo alueen työnantajille uuden vaihtoehdon työterveyspalveluiden hankkimiseen ja ylipäätään parantaa alueen terveyspalveluiden saatavuutta”, sanoo Varila.

Laaja valikoima terveyspalveluja

Uusi toimipiste tarjoaa laajasti terveyspalveluja alueen asiakkaille.

”Työterveysasiakkaitamme palvelee työterveyslääkäreitä, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti sekä työterveyspsykologi”, kertoo Varila.

”Tarjoamme yleislääkäri- ja terveydenhoitaja- sekä laboratorio- ja fysioterapiapalveluja myös yksityisasiakkaille. Ajan esimerkiksi lääkärin vastaanotolle voi jatkossa varata kätevästi Mehiläisen verkkosivuilta tai asiakaspalvelun kautta”, Varila sanoo.

Ylivieskan tuoreen työterveysaseman sijainti Savarikeskuksessa on eriomainen. Pysäköintitilaa on hyvin saatavilla ja vastaanotolle on helppo tulla kauempaakin.

Digipalvelut täydentävät palvelutarjontaa

Mehiläisen palvelutarjontaa Ylivieskassa täydentävät jatkuvasti kehittyvät digitaaliset palvelut

”Asiakkaamme voivat saada OmaMehiläinen –mobiilisovelluksessa toimivalla Digiklinikallamme yhteyden lääkäriin tai hoitajaa kellon ympäri. Tämä on kätevää erityisesti silloin, jos välimatka lääkärin vastaanotolle on pidempi”, kuvailee Varila.

OmaMehiläinen-sovelluksessa onnistuu vaivattomasti myös mm. reseptien uusinta ja koko perheen laboratoriotutkimustulosten tarkastelu.