Mehiläisen toiminta Salossa laajenee – Hammas Mehiläinen avaa uuden vastaanoton

Lehdistötiedote 19.4.2022

Hammas Mehiläinen avaa uuden vastaanoton Salon lääkärikeskuksen yhteyteen 19.4. Lääkärikeskuksen kolmannessa kerroksessa olevat tilat laajenevat Kauppakeskus Plazan toiseen kerrokseen, josta löytyy jatkossa sekä Hammas Mehiläisen että naistentautien erikoislääkäreiden vastaanotot. Salon laajennettu toimipiste työllistää noin 70 terveydenhuollon ammattilaista.

- Salossa on ollut kysyntää yksityisille suun terveyden palveluille ja on hienoa päästä palvelemaan asiakkaitamme jatkossa myös suun terveyden saralla, iloitsee Lounais-Suomen aluejohtaja Jaana Hilden.

Salon Hammas Mehiläinen tarjoaa yleishammaslääkäri-, erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluita seitsemän ammattilaisen voimin. Mehiläinen Salon lääkärikeskus tarjoaa lisäksi yleislääkäri-, ja työterveyslääkäripalveluita sekä monipuolisia erikoislääkäripalveluita. Tiloissa toimii myös laboratorio ja röntgen, ja lääkärikeskuksen vastaanottoa täydentävät Mehiläisen digitaaliset palvelut: OmaMehiläinen-sovellus ja -verkkopalvelu sekä sen osana toimiva Digiklinikka.

- Haluamme tarjota Mehiläisessä asiakkaillemme palveluita laajasti saman katon alta. Tarjooman laajennettua suun terveyden palveluilla pystymme palvelemaan lähes jokaisella erikoisalalla. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme pitävät entistä parempaa huolta suun terveydestään ja sitä kautta yleisestä hyvinvoinnistaan, Hilden sanoo.

- Suun terveys on olennainen osa kokonaisterveydestä huolehtimista, ja tämä saattaa usein jopa unohtua. Useat hampaisiin liittyvät ongelmat kehittyvät oireettomasti ja hitaasti. Suun tulehduksista esimerkiksi parodontiitti vaikuttaa monen vakavan sairauden taustalla, muistuttaa Hilden.

Mehiläinen Salo sijaitsee hyvien kulkuetäisyyksien äärellä Kauppakeskus Plazassa osoitteessa Vilhonkatu 8. Kauppakeskukseen on helppo tulla ja pysäköinti siellä on maksutonta.