Mehiläisen Pääasia-podcastissa tunnetut suomalaiset keskustelevat psykoterapeutin kanssa – uudella kaudella mukana Sointu Borg, Ali Jahangiri ja Katja Ståhl

Lehdistötiedote 11.4.2022

Mehiläisen Pääasia-podcastin uudella tuotantokaudella julkisuudesta tunnetut suomalaiset saapuvat terapeutin vastaanotolle puhumaan mielenterveydestä. Mehiläisen psykoterapeutti Thea Strandholmin vieraina käyvät Roope Salminen, Katja Ståhl, Ali Jahangiri, Kimmo Vehviläinen, Sointu Borg sekä Karoliina Tuominen. Uusi kausi julkaistaan 11. huhtikuuta.

Mehiläisen Pääasia-podcastissa Mehiläisen psykoterapeutti Thea Strandholm haastattelee julkisuudesta tuttuja vieraita mukaillen tapaamista terapeutin vastaanotolla. Uudella tuotantokaudella jatketaan elämän vaikeimpien hetkien, huippukohtien ja mielenterveyden ongelmien ratkomista ja tarkastellaan mielenterveyttä esimerkiksi suhteessa uraan ja työelämään.

- Jokaisella jaksolla on tietty teema, mutta samalla jokaisen terapeuttisen keskustelun kulku on täysin uniikki ja omanlainen, aivan kuten oikeassa psykoterapiassakin. Psykoterapia on siksi myös luova prosessi, kommentoi Strandholm.

Mielenterveys on pääasia myös työelämässä ja ihmiset kamppailevat samankaltaisten asioiden kanssa työpaikoilla. Siksi Podcastissa keskustellaan vieraiden kanssa myös työelämän teemoista.

- Tämän päivän työelämä tarjoaa paljon mahdollisuuksia, mutta vaatimukset yksilötasolla ovat suuret. Substanssiosaamisen ja jatkuvan kouluttautumisen ja uuteen sopeutumisen lisäksi pitäisi osata rajata mutta olla aktiivinen ja panostava; lempeä mutta jämäkkä; vakuuttava mutta herkkä. Ei kai sellaiseen pysty jatkuvasti kukaan, Strandholm sanoo.

- Aina on toivoa ja mahdollisuus hyvään, vaikka onkin haasteita. Vieraiden rohkeat tarinat ja koetut oivallukset koskettavat ja tarjoavat pohdiskeltavaa pitkäksikin aikaa. Koin hienona sen luottamuksen, jota keskusteluissa oli, Strandholm lisää.

Mehiläisen Pääasia-podcastin jaksot julkaistaan Spotifyssä ja podcast-applikaatioissa 11. huhtikuuta

Jaksojen vieraat ja teemat:

Sointu Borg & itsetunto
Kimmo Vehviläinen & intohimo
Roope Salminen & riippuvuus
Karoliina Tuominen & huijarisyndrooma
Ali Jahangiri & uusi ura
Katja Ståhl & tasapaino

Kuuntele Pääasia-podcastin toisen tuotantokauden uudet jaksot täältä .