Mehiläisen kasvu Virossa jatkuu: ostaa kaksi hammaslääkäriasemaa, Digiklinikan käyttö laajenee ja uusia palveluja tarjolle suomalaisille yrityksille

Mehiläisen kasvu jatkuu Virossa

Lehdistötiedote 1.11.2021

Mehiläisen kasvu ja kehitys Viron markkinoilla jatkuu vahvana. Yhtiön omistama hammaslääkäripalveluja tarjoava Unimed ostaa KW:n ja Al Maren hammaslääkäriasemat. Kesäkuussa lääkärikeskus- ja työterveyspalveluja tuottavan Qvalitaksen asiakkaille lanseerattu Digiklinikka on osoittautunut suosituksi, ja uusia käyttäjiä rekisteröityy palveluun noin 100 päivässä. Jatkossa terveyspalveluja tarjotaan myös suomalaisille Virossa toimiville yrityksille.

- Toimintamme Viron markkinoilla alkoi keväällä 2021 Unimedin ja Qvalitaksen yrityskauppojen myötä. Lähdimme heti kehitystyöhön yhdessä virolaisen johdon ja asiantuntijoiden kanssa. On hienoa päästä nyt kertomaan uusista virstanpylväistämme, toteaa Mehiläisen Viron toimintojen maajohtaja Andreas Taalas.

Mehiläisen omistuksessa oleva, johtava hammaslääkäripalveluiden tuottaja Unimed vahvistaa palveluverkostoaan ostamalla kaksi hammaslääkäriasemaa, KW:n ja Al Maren, jotka tarjoavat korkealaatuisia suun terveyden palveluja Tallinnan alueella 25 asiantuntijan voimin.

- Olemme erittäin iloisia saadessamme KW:n ja Al Maren osaksi Unimedia. Nyt viestittävät yrityskaupat tukevat hyvin tavoitettamme laajentaa laadukkaiden suun terveyden palvelujen verkostoamme Virossa, sanoo Taalas.
Yrityskauppojen toteutuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

Digiklinikalle 100 uutta käyttäjää päivässä

Mehiläisen omistama lääkärikeskus- ja työterveyspalvelujen tuottaja Qvalitas lanseerasi kesäkuussa Suomesta tutun Digiklinikan asiakkaidensa käyttöön. Sen käyttö on vahvassa kasvussa. Uusia rekisteröitymisiä tulee Digiklinikalle noin sadan käyttäjän päivävauhdilla.

- Koronapandemia koettelee Viroa edelleen kovalla kädellä, ja on tärkeää pystyä tarjoamaan turvallinen etäasiointitapa asiakkaillemme. Digiklinikan kautta saa nopeasti yhteyden lääkäriin. Koronapandemia on lisännyt mielenterveyden ja jaksamisen haasteita myös Virossa ja avasimme Digiklinikalle juuri erillisen palvelulinjan mielenhyvinvoinnin tukemiseen, kertoo Taalas.

Palvelukehitys tuo uusia mahdollisuuksia myös suomalaisille Virossa toimiville yrityksille.

- Pystymme tarjoamaan Qvalitaksen kattavan palveluverkoston kautta terveyspalveluja Virossa myös suomalaisille yrityksille aina lakisääteisestä työterveyspalvelusta kokonaisvaltaisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin asti. On asiakkaiden kannalta helppoa ja vaikuttavaa pystyä järjestämään omalle henkilöstölle tarvittavat terveyspalvelut sekä Suomessa että Virossa yhden kumppanin kanssa, Taalas kommentoi lopuksi.