Mehiläinen yhteistyöhön Kouvolassa Silmäsairaala Valon kanssa

Mehiläinen ja Kouvolaan avattava uusi Silmäsairaala Valo aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on tarjota Kouvolan seudulla asiakkaille kattavasti silmien terveyteen liittyviä palveluita.

Toukokuussa alkava Mehiläisen ja Silmäsairaala Valon yhteistyö tuo silmien terveyteen liittyvät palvelut Mehiläisen Kouvolan toimipisteen yhteyteen Pohjola-taloon.

”Tarjoamme jatkossa asiakkaillemme kattavat silmätautien palvelut. Palveluita tuottavat Kauppamiehenkadun toimitilojemme yhteydessä uuden yhteistyökumppanimme, Silmäsairaala Valon, arvostetut asiantuntijat”, kertoo Mehiläinen Kouvolan yksikönjohtaja Anu Jokinen.

Silmäsairaala Valon on perustanut viisi silmätautien erikoislääkäriä, joilla kaikilla on Suomen Lääkäriliiton myöntämä silmäkirurgian erityispätevyys sekä tuhansien silmäleikkausten kokemus.

”Ydinosaamistamme ovat kaihileikkaukset, taittovirhekirurgia ja glaukooman eli silmänpainetaudin tutkimukset sekä hoito. Tarjoamme lisäksi silmäluomileikkauksia”, sanoo Silmäsairaala Valon toimitusjohtaja Ilpo Tuisku.

Kumppanusten tavoitteena on olla asiakkaiden ykkösvalinta silmätautien hoidossa Kouvolan alueella.

Silmäsairaala Valo tarjoaa ensiluokkaista hoitoa ja viimeisintä teknologiaa

Silmälääkärin vastaanotot ja kaihikirurgia ovat jatkossa tarjolla Kouvolassa Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteydessä. Taittovirhepotilaiden leikkaukset suoritetaan puolestaan Silmäsairaala Valon Helsingin toimipisteessä.

”Vaikka lääkärin työssä yksi tärkeimpiä asioita on potilaan ja lääkärin välinen vuorovaikutussuhde, niin silmäkirurgiassa korostuu viimeisimmän huipputeknologian merkitys ja eritoten taito hyödyntää sitä potilaiden parhaaksi”, sanoo Silmäsairaala Valon Tuisku.

Mehiläisen lääkärikeskus Kauppamiehenkatu 4:ssä palvelee asiakkaita laajasti terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

”Asiakas saa meiltä lisäksi käyttöönsä lääkärikeskuksemme laajat palvelut: työterveyshuollon, erikoislääkärivastaanotot, laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä sairaalan palvelut”, kertoo Jokinen.

Silmätautien palveluihin voi varata ajan Silmäsairaala Valon kautta osoitteessa silmasairaalavalo.fi. Silmäsairaala Valo toimii yhteistyössä myös Instrumentariumin kanssa, ja ajan sairaalan palveluihin voi varata myös Instrumentariumin nettisivuilla tai myymälässä. Ajanvaraus Mehiläisen palveluihin tapahtuu osoitteessa mehilainen.fi.

Silmäsairaala Valon lääkärit

Kuvassa Silmäsairaala Valon henkilökuntaa. Vasemmalta alkaen:

  • Nina Lindbohm, LKT, silmäkirurgi
  • Samy Mrena, LKT, silmäkirurgi, hallituksen pj.
  • Mika Harju, LT, silmätautiopin dosentti, silmäkirurgi, lääket. johtaja
  • Ilpo Tuisku, LT, silmäkirurgi, toimitusjohtaja
  • Pasi Allinen, LL, silmäkirurgi