Mehiläinen laajentaa työterveyspalveluiden verkostoaan: avaa kolme uutta pistettä eri puolille Suomea

Mehiläisen työterveysasemien palvelutarjonta vahvistuu entisestään, kun se avaa uudet työterveyspisteet Äänekoskelle, Nivalaan sekä Tampereelle. Mehiläinen tuo asiakkaiden käyttöön sekä uusia lähipalveluja että laajan valtakunnallisen palveluverkoston ja edistykselliset digitaaliset palvelut.

Mehiläinen avaa uudet toimipisteet lähelle asiakkaitaan. Lähipalveluiden lisäksi Mehiläinen palvelee jatkuvasti kehittyvien digipalvelujen sekä modernien työterveyden toimintamallien avulla.

- Työelämäpalveluidemme asiakaskannan kasvu jatkuu voimakkaana, ja haluamme palvella asiakkaitamme myös entistä kattavammalla toimipisteverkostolla. Digitaalisten palvelukanavien merkitys on erityisesti koronapandemian aikana kasvanut, mutta myös fyysisten palveluiden läheisyys on jatkossakin tärkeää. Kattava toimipisteverkosto yhdistettynä johtaviin digitaalisiin ratkaisuihin tarjoaa asiakkaillemme saumattoman palvelukokemuksen, Työelämäpalveluiden liiketoimintajohtaja Antti Miettinen toteaa.

Nivalan työterveysasema parantaa Pohjois-Pohjanmaan palveluja

Nivalaan kesäkuun alussa auennut yksikkö tuo palvelut lähemmäs alueen asukkaita ja pystyy näin palvelemaan entistä kattavammin. Alueen lähimmät palvelut ovat aiemmin sijainneet Ylivieskassa ja Haapajärvellä, mutta nyt Nivalassa palvelee työterveysasiakkaille oma toimipiste. Nivalan Mehiläinen tarjoaa palveluja Nivalan ja sen lähialueen asiakasyritysten käyttöön sekä yksityisasiakkaille.

- Toimipisteessämme palvelee aluksi työterveyshoitaja, työterveysfysioterapeutti, kaksi lääkäriä sekä psykologi. Nivalan pisteessä on lisäksi laboratorion näytteenottoa varten. Tarkoitus on aloittaa pienimuotoisesti ja laajentaa palveluja kysynnän mukaan, kuvailee Nivalan yksikönjohtaja Pirjo Immonen.

Nivalan toimipiste palvelee Fysioterapiakeskus Lepoluhdin yhteydessä osoitteessa Kalliontie 18, 2. krs.

Tampereen Hermiaan aukeaa laajat työterveyspalvelut

Tampereen Hervannan alueelle aukeaa 15.6. uusi toimipiste, jonka myötä Mehiläisen palvelut ovat entistä paremmin saatavilla Tampereen alueella. Hermiassa palvelevat työterveyshoitajien sekä työterveyslääkäreiden lisäksi työpsykologi sekä työfysioterapeutti.

- Yksikkömme on nyt varta vasten remontoitu Työelämäpalveluille sopiviksi tiloiksi modernilla ilmeellä. Hervannan toimipisteessä on riittävät tilat, ja pystymme takaamaan aikojen riittävyyden asiakkaille. Laboratoriopalvelut ovat myös osa palvelukokonaisuutta, joten kaikki tärkeimmät palvelut saa saman katon alta, yksikön palvelupäällikkö Riikka Mäkinen kertoo.

Mehiläisen tuottamat työterveydenhuollon palvelut ovat asiakkaiden käytössä 15.6. alkaen osoitteessa Hermiankatu 12 D.

Äänekosken Mehiläisen kaikki palvelut muuttavat saman katon alle

Äänekoskelle avautuu 1.7. uusi Työelämäpalveluiden toimipiste. Samalla Äänekosken palvelut muuttavat uusittuihin paremmin asiakkaita palveleviin tiloihin keskeiselle sijainnille. Uudessa toimipisteessä asiakkaita palvelevat paikalliset asiantuntijat sekä laboratorio näytteenottoa varten.

- Palvelut ovat nyt helpommin asiakkaiden saatavilla, ja olen iloinen, että tilat rakennettiin vastaamaan tarpeitamme entistä paremmin. Uusi toimipiste aukeaa aluksi työterveysasiakkaille, mutta palveluja on tarkoitus laajentaa jatkossa myös yksityisasiakkaille, yksikönjohtaja Mila Korhonen sanoo.

Uusi toimipiste palvelee 1.7. alkaen osoitteessa Kauppakatu 1.