Mehiläinen laajentaa henkilöstövuokrauspalveluitaan farmaseutteihin ja proviisoreihin

Lehdistötiedote 23.5.2023

Mehiläinen on laajentanut palveluvalikoimaansa farmaseuttien ja proviisoreiden henkilöstövuokrauspalveluihin. Palvelulaajennus vastaa kasvavaan tarpeeseen apteekkien ja hyvinvointialueiden henkilöstötilanteen parantamiseksi.

Mehiläinen on tuottanut jo kahden vuosikymmenen ajan sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluita, kuten lääkäri-, hammaslääkäri- ja hoitajavuokrauspalveluita. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten saatavuuden merkittävä heikentyminen on johtanut työvoimapulaan sekä sijaisjärjestelyjen vaikeuksiin viime vuosien aikana.

- Olemme saaneet kyselyitä mahdollisuudesta tarjota henkilöstöä myös apteekkeihin ja tähän tarpeeseen pääsemme nyt vastaamaan farmasistihenkilöstöpalveluidemme avulla. Laajennus farmasistien henkilöstövuokrauspalveluihin on luonnollinen lisä kattavaan palveluvalikoimaamme, toteaa palvelusta vastaava perusterveydenhuollon lääkäri- ja hammaslääkäripalveluiden johtaja Kasperi Rasilainen.

Farmaseutit ovat yhä vahvemmin mukana myös hyvinvointialueiden toiminnassa. Täydentääkseen palveluvalikoimaansa myös hyvinvointialueiden suuntaan, Mehiläinen tarjoaa farmasistivuokrauspalveluita myös hyvinvointialueiden tueksi.

- Mehiläisen tavoitteena on tarjota farmaseuteille ja proviisoreille laajat ja mielenkiintoiset urakehitysmahdollisuudet sekä joustava tapa työskennellä valtakunnallisesti. Meillä on toimivat järjestelmät ja prosessit sekä kokenut hallinto, joka takaa palveluiden laadukkaan tuottamisen, päättää Rasilainen.

Hae farmaseutiksi

Hae proviisoriksi