Mehiläinen investoi Seinäjoella – lisää tilaa ja uusia palveluja lääkärikeskukseen

Lehdistötiedote 17.11.2022

Mehiläinen laajentaa toimitilaa ja palveluvalikoimaa Seinäjoella. Kauppakadun lääkärikeskus kasvaa 700 neliöllä ja tarjoaa jatkossa entistä kattavammin palveluita yli 100 terveydenhuollon ammattilaisen voimin. Mielenterveyspalvelut kuuluvat jatkossa vahvasti palveluvalikoimaan. Lisäksi Hammas Mehiläisen palvelut löytyvät nyt saman katon alta. Laajennusinvestoinnin kokonaisarvo nousee noin 1,4 miljoonaan euroon.

- Seinäjoki on kasvava elinvoimainen kaupunki, missä näkyy ja kuuluu vahva yrittäjähenkisyys. Yrittäjähenkisyys on oleellinen osa myös Mehiläisen ammattilaisten toimintaa, joten avaimet yhteistyöhön on ollut helppo löytää. Kaupungin yritysten usko Seinäjoen kasvuvoimaan näkyy investointihalukkuutena ja sitoutumisena kaupungin kehittämiseen. Seinäjoki sijaitsee raideliikenteen pääradan varrella ja yksi kaupungin tärkeimmistä investointialueista onkin asemanseutu, missä myös Mehiläisen toimipiste sijaitsee, toteaa Mehiläisen aluejohtaja Juuso Rajala.

- Mehiläinen avasi toimipisteen Seinäjoelle syksyllä 2014 ja näiden kahdeksan vuoden aikana kasvu on ollut vauhdikasta. Citypihan vajaan 400 neliön tiloista lähtenyt toimintamme on laajentunut vuosien varrella ja nyt täysin uudistunut Mehiläinen Seinäjoki palvelee asiakkaita jo yli 100 ammattilaisen voimin, jatkaa yksikönjohtaja Tamara Koskimies.

Yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot, työelämäpalvelut sekä laboratorio- ja kuvantamispalvelut ovat kuuluneet kiinteästi Seinäjoen Mehiläisen tarjontaan. Lääkärikeskuksen laajennuksen myötä myös mielen hyvinvoinnin sekä suun terveyden palvelut vahvistavat kattavaa palveluvalikoimaa entisestään.

- Tukea mielenterveyden haasteisiin tarvitaan yhä monipuolisemmin aina matalan kynnyksen palveluista pidempikestoisiin hoitojaksoihin. Palveluita tarjotaan niin työntekijöiden, työyhteisöjen kuin esihenkilöiden tueksi. Myös työnantajien tarjoama suun terveydenhuolto on tänä päivänä merkittävä trendi ja pystymme vastaamaan tähän kysyntään nyt entistä paremmin työterveyshuollon ja hammaslääkäripalveluiden sijaitessa saman katon alla. On hienoa, että nämä palvelut ovat nyt Seinäjoella kiinteä osa lääkärikeskusta, Koskimies sanoo.

Apua saa helposti myös diginä. OmaMehiläinen-sovelluksessa toimivan Digiklinikan avulla terveydenhuollon ammattilaiset ovat etäyhteydellä asiakkaiden käytettävissä ilman erillistä ajanvarausta vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Mehiläinen Seinäjoki sijaitsee Kauppakeskus Citypihan yhteydessä osoitteessa Kauppakatu 1. Hammas Mehiläinen Seinäjoki muutti lääkärikeskuksen yhteyteen maanantaina 14.11.