Mehiläinen investoi Raaseporissa – laajentaa palveluja sekä Karjaalla että Tammisaaressa

Lehdistötiedote 27.8.2020

Mehiläinen tuo lisää erikoisaloja palvelutarjontaan Raaseporin alueen asukkaille. Tammisaaressa sekä Karjaalla aloittaa elo- syyskuun vaihteessa molemmissa kolme uutta erikoislääkäriä.

Mehiläinen on palvellut ja hoitanut Raaseporin alueen asukkaiden terveyttä vuodesta 2016 lähtien. Mehiläinen Raaseporin yksikönjohtaja Tuomas Vaalto näkee tärkeänä alueen asukkaiden terveyspalvelujen kehittämisen.

- Näemme alueen tulevaisuuden myönteisenä ja haluamme investoida tänne. On tärkeää olla mukana tuottamassa laadukkaita terveyspalveluita alueen asukkaille sekä alueen yrityksille. Olen iloinen, että voimme palvella asiakkaitamme jatkossa entistäkin paremmin. Olemme pyrkineet kehittämään lääkärikeskustarjontaamme kattavasti sekä yksityisille että työterveysasiakkaille. Tänä vuonna olemme saaneet lisää tarjontaa työterveyden lisäksi erityisesti ortopedeille ja silmälääkäreille.

Mehiläinen tarjoaa alueella laadukkaat ja kattavat työelämä- ja lääkärikeskuspalvelut mukaan lukien laboratorio- sekä fysioterapiapalvelut. Uusina palveluina vastaanotot aloittavat Karjaalla myös nuorisopsykiatri, gynekologi ja ortopedi, sekä Tammisaaressa mahaan ja suolistoon erikoistunut gastroenterologi, sydänsairauksien hoitoon erikoistunut kardiologi sekä lastenlääkäri.

- Henkilökunnan osaaminen ja palveluhenkisyys yhdistettynä Mehiläisen kattavaan palveluvalikoimaan on tuonut ja tuo meille tyytyväisiä asiakkaita. On todella hienoa saada meille Mehiläiseen aivan uusia erikoisaloja sekä osaajia, jotka täydentävät alueen tarjontaa. Tästä hyviä esimerkkejä ovat gastroenterologi Fredrik Forsström ja nuorsiopsykiatri Maija-Leena Nyholm. Yhdessä uusien osaajiemme kanssa pystymme palvelemaan alueen asiakkaita entistä paremmin ja monipuolisemmin, Vaalto jatkaa.

Karjaan sekä Tammisaaren lääkärikeskukset työllistävät ammatinharjoittajasopimuksella työskentelevät lääkärit mukaan lukien noin 50 terveydenhuollon ammattilaista.