Mehiläinen investoi Kajaaniin: muutto uusiin tiloihin keskustaan, laajemmat palvelut asiakkaille 

Lehdistötiedote 2.6.2020

Mehiläisen lääkärikeskukselle valmistuu keväällä 2021 uudet tilat parhaalle liikepaikalle Kajaanin keskustaan Osuuskauppa Maakunnan rakentamaan Raatikeskukseen, Kauppakatu 30:en. Samalla palvelut laajenevat muun muassa käsittämään Hammas Mehiläisen tarjoamat suun terveyden palvelut.

- Kainuu on Mehiläiselle tärkeä maantieteellinen alue, jossa toimintamme on kasvanut vahvasti. Näemme alueen tulevaisuuden myönteisenä ja haluamme investoida tänne. Kainuussa on kasvavia toimialoja, kuten metsä-, puu-, metalli- ja kaivannaisteollisuus, toteaa Mehiläisen aluejohtaja Andreas Taalas.

- Kainuulaiset myös käyttävät yksityisiä terveydenhuollon palveluita ja meillä on täällä laaja asiakaskunta, jota voimme jatkossa palvella entistäkin paremmin. Työterveyshuollossa palvelemme sekä isoja että pieniä yrityksiä ja vakuutusyhtiöiden kanssa tehtävä yhteistyö kasvaa jatkuvasti, hän täydentää.

Laajat palvelut saman katon alta

Mehiläinen Kajaani tarjoaa uusissa tiloissa saman katon alta laadukkaat ja kattavat työelämä- ja lääkärikeskuspalvelut mukaan lukien laboratorio- ja kuvantamispalvelut sekä fysioterapiapalvelut. Uutena palveluna aloitetaan myös suun terveyden vastaanotot.

- Olemme panostaneet erityisesti erikoislääkäripalveluihin. Jo nyt lääkärikeskuksestamme Rajavartioston alueelta Rajakadulta löytyy kaikkien yleisimpien erikoisalojen huippuasiantuntijoita. Kajaanin Lääkärikeskuksen yrityskaupan myötä tulleet vahvat kainuulaiset juuret yhdistyvät toiminnassamme Mehiläisen valtakunnallisiin toimintamalleihin ja muun muassa joustaviin digitaalisiin palveluihin, yksikönjohtaja Anne Karttunen kertoo.

Lääkärikeskus työllistää ammatinharjoittajasopimuksella työskentelevät lääkärit mukaan lukien keskimäärin 50 terveydenhuollon ammattilaista.

- Tulemme tarvitsemaan uusia asiantuntijoita ja erityisesti hammaslääkärikollegoja toimintaamme vahvistamaan. Meihin voi olla yhteydessä, jos toiminta kiinnostaa, sanoo Mehiläisen johtava hammaslääkäri Tuomas Polttila.

Uusiin tiloihin kiinteistön valmistuttua

Uusiin tiloihin muutetaan vuoden 2021 huhti-toukokuussa uuden kiinteistön valmistuttua. Toistaiseksi asiakkaita palvellaan edelleen Rajakadulla. Uudet tilat on suunniteltu nykyaikaisen lääkärikeskustoiminnan tarpeisiin ja niihin on helppo tulla sekä jalan että autolla. Pysäköidä voi parkkihalliin, mistä hissillä pääsee kauppakeskukseen ja lääkärikeskukseen asioimaan “kuivin jaloin”.