Mehiläinen investoi Joensuussa – uusi Hammas Mehiläinen aukeaa syksyllä 2019

Lehdistötiedote 9.4.2019

Mehiläinen laajentaa palvelujaan Joensuussa. Uusi Hammas Mehiläisen hammaslääkärivastaanotto aukeaa lääkärikeskuksen yhteyteen syksyllä 2019. Myös lääkärikeskus laajentaa palvelujaan.

Uusi Hammas Mehiläisen vastaanotto tarjoaa jatkossa Joensuussa monipuoliset ja laadukkaat hammashoidonpalvelut aina perushammashoidosta vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettisiin ratkaisuihin. Hammas Mehiläisen paikallinen tiimi tarjoaa laajan ammattiosaamisen hammaslääkäri-, erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluja.

- Näemme suun terveydenhuollossa vahvana tulevaisuuden lisäarvona yhteistyön Mehiläisen lääkärikeskus- ja sairaalapalveluiden sekä työterveyspalveluiden kanssa, mikä mahdollistaa kaikki lääkärikeskus- ja hammaslääkäripalvelut asiakkaille samasta osoitteesta, Hammas Mehiläisen aluejohtaja Kaisu Kytölä kertoo.

Joensuun Hammas Mehiläisen käytössä on alan modernein teknologia. Mehiläisessä hyödynnetään 3D-kuvantamislaitteistoa, jota käytetään muun muassa hammasimplanttien yksilöllisessä suunnittelussa. Myös pelkopotilaiden tarpeet voidaan huomioida palveluissa ja Hammas Mehiläisen toimiminen lääkärikeskuksen yhteydessä mahdollistaa myöskin nukutushoidot.

- Hammas Mehiläisen vastaanotot toimivat aina vahvasti paikallisesti ja toimintamme peruspilareita ovat dynaaminen ja laajan ammattiosaamisen omaava paikallinen tiimi, ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden arvostaminen ja huomiointi. Myös tiimin saumaton yhteistyö ja aito työssä viihtyminen ovat meille ydinasioita, Kytölä jatkaa.

Erikoislääkäripalvelut laajenevat

Mehiläisen lääkärikeskus avattiin Piimälinnaan keskustaan keväällä 2018. Syksyllä 2019 laajennuksen yhteydessä Joensuussa avataan hammaslääkäripalveluiden lisäksi lisää vastaanottotiloja erikoislääkäreille ja työterveyspalveluille.

- Asiakkaat ovat löytäneet palvelumme hyvin: sekä työterveys- että lääkärikeskuspalvelut ovat kasvaneet nopeasti ja suunnitelmien mukaan. Kovan kysynnän ja tilalaajennukseen vuoksi voimmekin nyt kasvattaa palvelujamme. Etsimme samalla uusia vastaanottajia ja asiantuntijoita monipuolisesti eri tehtäviin, kertoo Mehiläisen terveyspalveluiden aluejohtaja Andreas Taalas.

Hammas Mehiläinen aloittaa samoissa tiloissa yhdessä Joensuun Mehiläisen kanssa syyskuun aikana, osoitteessa Rantakatu 24.