Mehiläinen investoi Etelä-Savoon – avaa lääkärikeskuksen Mikkeliin ja työterveyspisteen Pieksämäelle

Lehdistötiedote 4.12.2018

Mehiläinen laajentaa verkostoaan Etelä-Savossa avaamalla 3.12.2018 lääkärikeskuksen Mikkeliin ja 2.1.2019 työterveyspalvelupisteen Pieksämäelle. Mehiläisen toiminnan laajentuminen Etelä-Savoon on luonteva jatkumo yrityksen kasvustrategialle.

Mehiläisen uusi lääkärikeskus Mikkelissä palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita tarjoamalla laadukkaita terveys- ja työterveyspalveluita.

- Mikkelin seutu on meille tärkeä markkina-alue, jonka asiakkailta on tullut jo pitkään kyselyjä meidän suuntaan. Vaihtoehtoja kaupungissa on tähän saakka ollut kokoonsa nähden vähänpuoleisesti. On hienoa olla laajentamassa alueen palvelutarjontaa, kertoo Mehiläinen Mikkelin yksikönjohtaja Mila Korhonen.

- Sijaintimme on keskeinen, ja meille on helppo tulla. Tarjoamme yleis- ja erikoislääkäripalveluita, terveydenhoitajan ja laboratorion palveluita myös yksityisasiakkaille. Ajanvaraus käy helposti Mehiläisen verkkosivuilta tai asiakaspalvelustamme, Mikkelin toimipisteen palvelupäällikkö Leena Karvonen kertoo.

Uusi lääkärikeskus Mehiläinen Mikkeli sijaitsee kaupungin torin kulmalla entisen ravintola Stopparin tilalle remontoiduissa tiloissa osoitteessa Porrassalmenkatu 16. Lääkärikeskus työllistää alkuvaiheessa noin kymmenen työterveyslääkäriä ja -hoitajaa sekä yleis- ja erikoislääkäriä. Kasvun myötä henkilöstön määrää on tarkoitus vahvistaa edelleen.

Pieksämäen työterveyspalvelupiste palvelee yritysasiakkaita osoitteessa Keskuskatu 30, Pieksämäki.

-Asiakkaitamme palvelee Etelä-Savon uusien toimipisteiden lisäksi laaja valtakunnallinen toimipisteverkosto, kuvailee Mehiläinen Pieksämäen yksikönjohtaja Anne Karttunen Mehiläisen kasvavaa työterveyden palveluverkostoa.

Digipalveluiden myötä terveydenhoitoa ajasta ja paikasta riippumatta

Digitaaliset palvelut ovat keskeinen osa Mehiläisen asiakkailleen tarjoamia terveyspalveluita. OmaMehiläinen-sovelluksen ja verkkopalvelun osana toimiva Digiklinikka tarjoaa Etelä-Savon alueen asiakkaille terveyspalveluita ajasta ja paikasta riippumatta silloinkin, kun toimipiste ei ole auki tai asiakkaan ei ole mahdollista saapua vastaanotolle.

- Lääkäriin pääsee vaikka mökin laiturilta tai hiihtoladulta, esittelee Mikkelin yksikön palvelupäällikkö Leena Karvonen OmaMehiläinen-sovelluksen mahdollisuuksia.

- Tuomme mukanamme myös työnantajille uuden vaihtoehdon kokonaisvaltaisiin työterveyspalveluihin hyödyntäen Mehiläisen digitaalisia palveluita, lisää Mila Korhonen vielä lopuksi.