Mehiläinen investoi Äänekoskelle – laajennetut palvelut uusiin tiloihin

Lehdistötiedote 27.8.2020

Mehiläinen uskoo Äänekosken talousalueen myönteiseen kehitykseen myös tulevaisuudessa ja laajentaa terveyspalvelujaan alueella. Äänekosken Mehiläisen palvelut muuttivat kesän aikana uusittuihin isompiin ja asiakkaita paremmin palveleviin tiloihin keskeiselle sijainnille osoitteeseen Kauppakatu 1.

Mehiläisen aluejohtaja Andreas Taalas näkee alueen tulevaisuudennäkymät valoisina.

- Toimintamme Äänekoskella on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja alue on Mehiläiselle erittäin tärkeä. Pystymme jatkossa tarjoamaan uusissa tiloissa laajat työterveyspalvelut kaiken kokoisille yrityksille ja monipuoliset lääkäripalvelut myös yksityisasiakkaille. Toivotan vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi uusiin tiloihimme.

Palvelut laajenevat tulevaisuudessa

Kesän aikana uusiin tiloihin muuttivat Mehiläisen Terveyskadun sekä Torikadun toimipisteiden palvelut. Mehiläinen Äänekoski tulee tarjoamaan uusissa tiloissa saman katon alla laadukkaat ja kattavat työelämä- ja lääkärikeskuspalvelut mukaan lukien laboratorio-, psykologi-, työvalmennus- sekä fysioterapiapalvelut.

- Pystymme palvelemaan alueen asukkaita laadukkaasti ja kattavasti eri asiantuntijoidemme voimin. Yksikössämme työskentelee vakituisesti kolme kokenutta työterveyslääkäriä ja syyskuun lopussa meillä aloittaa kokoaikainen yleislääketieteen erikoislääkäri, joka pystyy auttamaan laajasti yksityispotilaiden vaivoissa. Palveluketjumme kehittyy tulevaisuudessa vielä entistäkin paremmaksi ja syksyn aikana suunnitelmissa on aloittaa myös yleisimpien erikoisalojen kuten ortopedin vastaanotot, vastaava lääkäri Elina Rantanen kuvailee.

Digipalvelut tuovat uusia mahdollisuuksia asiointiin

Mehiläisen kattavien lääkärikeskuspalvelujen lisäksi Mehiläinen tarjoaa asiakkaiden käyttöön joustavat digitaaliset palvelut. OmaMehiläinen -mobiilisovelluksesta näkee omat terveystiedot helposti yhdestä paikasta, ja Digiklinikalla tavoittaa terveydenhuollon asiantuntijan kellon ympäri mistä ja milloin vain.

Yritysasiakkaiden käyttöön Mehiläinen tuo muun muassa huipputason sähköisen raportointi- ja asiointityökalun, YritysMehiläisen. Yritysjohdon ja HR:n käyttöön suunnattu työkalu mahdollistaa reaaliaikaisen, räätälöitävän ja läpinäkyvän kokonaisraportoinnin työterveysyhteistyöhön liittyen.