Mehiläinen avaa uuden yksikön Varkauteen

Lehdistötiedote 13.12.2021

Mehiläinen tarjoaa tammikuusta 2022 alkaen työterveyshuollon palveluita nykyisille ja uusille asiakkaille Varkaudessa uudessa toimipisteessä. Myös yksityisasiakkaiden palvelut kuuluvat yksikön painopistealueisiin. Toimipiste valmistuu keskeiselle paikalle Kauppakadun varteen LähiTapiola Savon tiloihin. Tavoitteena on mahdollistaa laadukasta ja nopeaa palvelua Varkauden toimialueella.

- Varkaus on teollisuuskeskuksena kiinnostava markkina-alue ja uuden toimipisteen avaaminen on tärkeä osa Mehiläisen Itä-Suomen alueen kasvusuunnitelmiamme. Mehiläisen tulo uutena toimijana paikkakunnalle täydentää Varkauden keskustan palvelutarjontaa ja elinvoimaa, toteaa Mehiläisen Kuopion yksikönjohtaja Anne Karttunen.

- Mehiläisellä on Varkauden alueella jo nyt paljon asiakkaita ja meidän tuloamme kaupunkiin on odotettu. Toimipiste tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset lähi- ja sairaanhoitopalvelut, joita täydennetään Kuopion erikoislääkäritarjonnalla ja sairaalapalveluilla. Vahvaa työelämäpalveluiden osaamista täydentävät myös kattavat digitaaliset ratkaisut, Karttunen jatkaa.

Mehiläisen ja LähiTapiola Savon yhteistyö konkretisoituu yhteisinä toimitiloina

Mehiläinen ja LähiTapiola ovat toimineet strategisina kumppaneina vuodesta 2017. Yhtiöiden tavoitteena on mahdollistaa entistä sujuvampi palvelu yhteisille asiakkaille ja kehittää uusia innovatiivisia vakuutus- ja terveyspalveluita. Varkaudessa saman katon alla toimiminen mahdollistaa merkittäviä hyötyjä asiakkaille: odotettavissa ovat nopeammat hoitoketjut, digitaaliset terveyspalvelut ja laajat työterveyspalvelut.

- On erinomainen asia että saamme tärkeän kumppanimme, Mehiläisen, myös Varkauteen. Jatkossa pystymme yhteistyöllä tarjoamaan asiakkaillemme nopeampia ja joustavampia hoitoketjuja paikallisesti, sanoo liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen LähiTapiola Savosta.

- LähiTapiola Savon tiloihin avattava yksikkö on hyvin saavutettavissa sekä julkisilla liikennevälineillä että henkilöautolla. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on iso pysäköintikiekolla toimiva parkkipaikka, Karttunen päättää.

Mehiläinen Varkauden toimipiste avaa ovensa 31.1.2022 osoitteessa Kauppakatu 18.