Mehiläinen avaa uuden ikääntyneiden palvelukodin Salon Halikkoon

Lehdistötiedote 11.12.2017

Mehiläisen uusi 30-paikkainen ikääntyneiden palvelukoti Mainiokoti Otava avautuu Salon Halikkoon syksyllä 2018. Palvelukodin suunnittelussa ja toiminnassa panostetaan siihen, että asukkaat kokevat olonsa turvalliseksi ja elämänsä Mainiokoti Otavassa oman näköiseksi.

Salon Halikkoon Lautamiehentielle rakentuva Mainiokoti Otava tulee avautuessaan työllistämään noin 20 hoiva-alan ammattilaista, mukaan lukien palvelukodin oman keittiön henkilöstön. Palvelukodin 30 palveluasumisen asukaspaikkaa tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja aktiivista arkea asukkailleen.

Mainiokoti Otavan rakentamisesta vastaava urakoitsija on Rakennusliike Lehto Oy ja rakennusprojektin on määrä valmistua syksyllä 2018.

Oman näköistä elämää ja yhteisöllisyyttä

Halikon uuden palvelukodin tilojen suunnittelussa on panostettu siihen, että asukas voi kokea oman arkensa turvalliseksi ja mielekkääksi silloin, kun kotona ei enää pärjääkään.

Asukkaiden omat yksilölliset tarpeet huomioidaan ja heille taataan oman näköinen elämä. Mainiokoti Otava sopii hyvin myös yhteisöllisyyttä arvostavalle asukkaalle, sillä yhteisiä tiloja ja aktiviteetteja on tarjolla.

– Palvelukodin yhteiset tilat ovat avarat ja kaikki asunnotkin mukavan reilunkokoisia, Mehiläisen hoivapalveluiden myyntijohtaja Sami Vaateri kuvailee

– Halikon palvelut ovat mukavan lähellä, joten sijaintikin on erinomainen, Vaateri lisää.

Asukkaaksi voi hakeutua joko Salon kaupungin palveluohjauksen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä palvelukotiin sen valmistuttua.

Lue lisää: Hoiva Mehiläinen – hoivapalveluja ja viihtyisää asumista ympäri Suomea