Mehiläinen avaa täyden palvelun lääkärikeskuksen Vantaan Tikkurilaan

Lehdistötiedote 28.10.2021

Mehiläisen Vantaan Kielotien lääkärikeskus muuttaa 31.1.2022 Tikkurilaan täysin uuteen kiinteistöön. Modernit tilat tarjoavat asiakkaille jatkossa saman katon alta kattavat lääkärikeskus- ja työelämäpalvelut sekä Urheilu Mehiläisen ja Hammas Mehiläisen osaajat. Asiakkaita palvelee myös Mehiläisen oma magneettitutkimusyksikkö. Uudessa lääkärikeskuksessa tulee työskentelemään yli 300 terveydenhuollon ammattilaista.

Uudet toimitilat sijaitsevat osoitteessa Väritehtaankatu 8. Erinomainen sijainti yhden Suomen vilkkaimman juna-aseman kupeessa palvelee sekä vantaalaisia että Vantaan kehyskuntia ja Pohjois-Helsinkiä. 2020-luvun tekniikalla valmistuva lääkärikeskus istuu erinomaisesti voimakkaasti uudistuvaan Tikkurilan palvelujen keskittymään.

- On valtavan hienoa päästä muuttamaan upouusiin toimitiloihin Tikkurilan sykkeeseen. Vanha Kielotien lääkärikeskuksemme on ollut käyntimääriltään Mehiläisen vilkkaimpia toimipisteitä, mutta tilat ovat auttamatta vanhentuneet. Uudet suuret ja nykyaikaiset tilat mahdollistavat nyt kokonaisvaltaiset terveyspalvelut Vantaan alueen asiakkaillemme ja toimivan työympäristön 300 yksikössä työskentelevälle ammattilaiselle, iloitsee Mehiläisen Vantaan yksikönjohtaja Teemu Jääskö.

- Kasvava ja kehittyvä Vantaan seutu lähikuntineen on ollut jo 80-luvulta lähtien Mehiläiselle erittäin tärkeä alue. Olemme tarjonneet terveydenhuollon palveluja laajasti alueen yrityksille, yksityisasiakkaille, kunta-asiakkaille ja vakuutusyhtiöasiakkaille, Jääskö kertoo.

Laadukkaat ja monipuoliset palvelut helposti ja nopeasti saman katon alta

Tikkurilan uusi lääkärikeskus tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaiset terveydenhuollon palvelut saman katon alta. Talon vahvuutena on laajat erikois-, yleis- ja hammaslääkäripalvelut sekä työelämäpalvelut, joita tukevat laboratorio- ja kuvantamistutkimukset. Palvelutarjonta laajenee myös mielen ja kehon hyvinvoinnin palveluihin, kuten psyko- ja fysioterapiaan.

- Tavoitteenamme on laajentaa entisestään Vantaan alueen palvelutarjontaa ja olla kaikille asiakasryhmillemme terveellisen elämän ykkösvalinta. Erikoislääkäreiden asiantuntija-apua saa laaja-alaisesti eri erikoisaloilla. Yleislääkäripäivystykseen pääsee ilman ajanvarausta yksikön aukioloaikojen sisällä tai ajanvarausvastaanottojen kautta, kertoo Mehiläinen Vantaan vastaava lääkäri Jyri Aalto.

Suun terveyden palvelut vahvistavat laajenevaa palvelutarjontaa Hammas Mehiläisen toimiessa jatkossa osana lääkärikeskusta. Hammashoitohuoneiden kasvun myötä Hammas Mehiläinen Tikkurila tulee olemaan yksi Mehiläisen suurimpia hammasyksiköitä ja suunterveyden toimijoita Vantaalla. Perushammashoidon ja suuhygienistiosaamisen lisäksi asiakkaiden saatavilla ovat jatkossa entistä monipuolisemmat erikoishammaslääkäri- ja hammaskuvantamispalvelut.

Myös Urheilu Mehiläisen monialaiset ammattilaiset työskentelevät jatkossa lääkärikeskuksen tiloissa, tarjoten testaus- ja kuntoutusmahdollisuudet aina liikunnan harrastajista kilpaurheilijoille asti.