Meditiimi yhdistyy Mehiläiseen

Lehdistötiedote 6.9.2018

Kouvolalaisen Meditiimin toiminta siirtyy 17.9.2018 alkaen Mehiläiselle. Samassa yhteydessä yrityksen toiminta muuttaa Mehiläinen Kouvolan tiloihin osoitteeseen Kauppamiehenkatu 4. Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutuksia henkilöstön työsuhteisiin.

Meditiimi tarjoaa lääkäri- ja fysioterapiapalveluja Hansakeskuksessa Kouvolan keskustassa. 5.9.2018 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla Meditiimi siirtyy osaksi Mehiläistä.

- Meditiimin palvelut vahvistavat entisestään Mehiläisen johtavaa asemaa Kouvolassa. Liiketoimintakaupan myötä Mehiläisen asema fysioterapiapalveluiden vahvana paikallisena toimijana vahvistuu ja monipuolistuu entisestään. Toivotamme Meditiimin asiakkaat ja asiantuntijat lämpimästi tervetulleiksi Mehiläiseen, sanoo Mehiläisen liiketoimintajohtaja Anssi Hartiala.

- Mehiläinen oli paras vaihtoehto Meditiimin toiminnan jatkajaksi. Erityisesti arvostan Kouvolan Mehiläisen hyvää ilmapiiriä ja ensiluokkaista asiakaspalvelua, toteaa Meditiimin toimitusjohtaja ja lääkäriyrittäjä Mohammed Dajani.

Mehiläinen Kouvola tarjoaa laajat työterveys- ja lääkärikeskuspalvelut sekä päiväkirurgiset leikkauspalvelut keskeisellä paikalla Kouvolan keskustassa. Myös Meditiimin lääkärivastaanotot ja tutut fysioterapeutit palvelevat asiakkaita jatkossa Mehiläinen Kouvolassa. Meditiimin henkilökunta siirtyy Mehiläisen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.