Leonardo Spinazzola leikattiin Urheilu Mehiläisessä Turussa

Lehdistötiedote 5.7.2021

Italian maajoukkueen sekä AS Roman riveissä pelaavan puolustaja Leonardo Spinazzolan akillesjänteen repeämä leikattiin 5.7.2021 Urheilu Mehiläisessä Turussa. Leikkauksen toteutti ortopedi Lasse Lempainen.

Leonardo Spinazzolan akillesjänne repesi Belgia - Italia puolivälieräottelussa parhaillaan pelattavissa jalkapallon EM-kisoissa. Dramaattisen vamman jälkeen pelaaja kannettiin paareilla Münchenin Allianz Arenan suojiin. Kotiuduttuaan Roomaan Spinazzola valitsi yhdessä AS Roman kanssa hoitavaksi lääkärikseen ortopedi Lasse Lempaisen. Vamman vaatima leikkaus toteutettiin maanantaina.

- Leikkaus meni suunnitellusti ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Leikkaussalissa AS Roman lääkäri Massimo Manara valvoi leikkausta, Lasse Lempainen kertoo leikkauksen jälkeen.

- Tottakai olen pettynyt, että EM-kisat jäivät kesken, mutta aion tulla leikkauksen ja kuntoutuksen jälkeen entistä vahvempana takaisin, Spinazzola toteaa.

Leikkauksen jälkeen Spinazzolalla on edessään intensiivinen ja tarkasti suunniteltu kuntoutus, joka toteutetaan yhdessä AS Roman ja Lasse Lempaisen kanssa.

- On suuri luottamuksenosoitus päästä hoitamaan ja tekemään yhteistyötä AS Roman ja sen huippu-urheilijan kanssa. Toivon Leonardolle hyvää toipumista ja onnistunutta paluuta pelikentille, toteaa Lempainen lopuksi.