Lappeenrannan Hammas Mehiläinen muuttaa Mehiläisen lääkärikeskukseen

Lehdistötiedote 2.7.2020

Lappeenrannan Hammas Mehiläinen muuttaa Mehiläisen lääkärikeskuksen kanssa samoihin tiloihin Kauppakeskus Gallerian 3. kerrokseen osoitteeseen Kauppakatu 40 C. Ammattitaitoinen ja kokenut suun terveydenhuollon tiimi palvelee uusissa tiloissa 6.7.2020 alkaen.

Muutto yhteisiin tiloihin mahdollistaa kaikki lääkärikeskus- ja hammaslääkäripalvelut asiakkaille samasta osoitteesta. Lappeenrannan Hammas Mehiläinen tarjoaa jatkossa monipuoliset ja laadukkaat hammashoidonpalvelut aina perushammashoidosta vaativiin toimenpiteisiin. Käytössämme on uusin digitaalinen teknologia kruunujen sekä siltojen tekemiseen.

- Lappeenrannan Hammas Mehiläisessä on tilojen ja remontin uudistumisen myötä entistä laajemmat palvelut ja alan modernein teknologia käytössä asiakkaiden parhaaksi. Huolehdimme asiakkaan kokonaisterveydestä ja suun terveys on tässä keskeisessä roolissa, yksikönjohtaja Anu Jokinen kommentoi.

Lappeenrannan Hammas Mehiläinen ja Lappeenrannan Mehiläinen toimivat 6.7.2020 alkaen samoissa tiloissa, osoitteessa Kauppakatu 40.