Lääkäriasema Joutsen yhdistyy Mehiläiseen Loimaalla

Lehdistötiedote 29.8.2019

Lääkäriasema Joutsen siirtyy osaksi Mehiläistä 28.8.2019 allekirjoitetulla osakekaupalla. Toiminta jatkuu tutuissa tiloissa, eikä osakekaupalla ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai henkilökunnan työsuhteisiin.

Lääkäriasema Joutsen on nuoresta iästään huolimatta vakiinnuttanut paikkansa yleis- ja erikoislääkäripalveluiden, työterveyshuollon palveluiden sekä fysioterapiapalveluiden tarjoajana keskeisellä paikalla Loimaan keskustassa.

- On hienoa päästä jatkamaan Lääkäriasema Joutsenen laadukasta työtä. Korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat Mehiläisessä tärkeitä painopistealueita. Samalla pääsemme vahvistamaan alueen asiakkaille tarjottavia palveluita entisestään, toteaa Mehiläisen Turun alueen työelämäpalveluiden johtaja Juha Hämäläinen.

Laajentuminen Loimaan alueelle on Mehiläiselle tärkeää.

- Moni nykyisistä asiakkaistamme asuu tai toimii jo Loimaalla. Pystymme nyt tarjoamaan heille myös paikallista palvelua. On hienoa, että saamme liittää Loimaan seutukunnan kattavaan toimipisteverkostoomme Varsinais-Suomessa, Hämäläinen sanoo.

- Lääkäriasema Joutsenen ihmisläheinen, lämminhenkinen palveluasenne ja osaaminen yhdistettynä Mehiläisen vankkaan lääkärikeskusosaamiseen takaavat Loimaan seudun asiakkaille huippulaadukasta palvelua jatkossakin. Nyt oli sopiva hetki jatkaa toiminnan kehittämistä suuremmilla hartioilla, kertoo Mika Suominen, Joutsenen perustajaosakas.

Digipalveluilla sujuvuutta loimaalaisten asiointiin

Lääkärikeskus ja sen toiminnan kehittäminen ovat jatkossakin toiminnan kivijalka Loimaalla. Sen lisäksi Mehiläisen digipalvelut tuovat aivan uudenlaista sujuvuutta arjen terveysasioiden hoitamiseen.

- Tuomme alueen asukkaiden ja yritysten käyttöön muun muassa OmaMehiläinen-sovelluksen sekä sen osana toimivan Digiklinikan, jossa terveydenhuollon ammattilaiset ovat asiakkaidemme käytettävissä vuorokauden ympäri. Digiklinikka on aina auki eikä erillistä ajanvarausta yhteydenottoon tarvita, toteaa Mehiläisen Hämäläinen lopuksi.

Katso myös: Mehiläinen Loimaa

Linkki uuteen toimipisteeseen lisätty 11/2019.