Kotinummi Oy osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Lehdistötiedote 2.2.2017

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuottava Kotinummi Oy:n omistus siirtyi Mehiläinen Oy:lle 1.2.2017 alkaen. Vuonna 2002 perustetulla yhtiöllä on palvelukodit Nummikoti ja Niittykoti Kouvolassa sekä Onnela Lieksassa. Yhteensä toimintaan kuuluu 53 asiakaspaikkaa.

”Kotinummi on Kouvolan ja Lieksan seudulla arvostettu paikallinen toimija. Toiminnassa korostuu yhteisöllisyys ja toisaalta asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioiminen. Näemme selkeänä vahvuutena myös palvelukotien osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä jatkamaan toimintaa” sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

"Keskustelujemme pohjalta vahvistui ajatus, että yhdistyminen Mehiläiseen tuo leveämmät hartiat ja monipuolista osaamista Kotinummen toiminnan edelleen kehittämiseen”, kertoo Kotinummi Oy:n yrittäjä Petri Lindgrén, joka jatkaa toistaiseksi yhtiön palveluksessa. Omistusvaihdoksella ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Kotinummen lisäksi Mehiläisellä on yli 40 mielenterveyskuntoutujien palvelukotia eri puolilla Suomea. Kouvolassa toimii myös Mehiläisen ikääntyneiden palvelukodit Mainiokoti Kustaa, Mainiokoti Koski sekä Mainiokoti Kouvola. Kouvolaan Mehiläiselle valmistuu myös uusi kehitysvammaisten palvelukoti kesällä 2017.