Kemin Palveluosuuskunta Akseliinan liiketoiminta Mehiläiselle

Hoiva Mehiläinen Mainiokoti Vihtori

Lehdistötiedote 15.3.2019

Kemin Palveluosuusosuuskunta Akseliinan liiketoiminta on siirtynyt 1.3.2019 Mehiläiselle. Asukkaat ja työntekijät ovat siirtyneet Mehiläisen uuteen yksikköön Mainiokoti Vihtoriin Kemissä.

Kemin Palveluosuuskunta Akseliina on myynyt liiketoimintansa 1.3.2019 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla Mehiläiselle. Akseliina on aiemmin tuottanut asumispalveluita Kemissä ikäihmisille ja muistisairaille. Asukkaat ja työntekijät siirtyvät kaupan yhteydessä Mehiläisen uuteen, tammikuussa avattuun yksikköön Mainiokoti Vihtoriin.

- Kemin Palveluosuuskunta Akseliinan toiminta-ajatuksena on ollut asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen ja tämä ajatus on mielestämme yhteneväinen Hoiva Mehiläisen kanssa. Olemme tyytyväisiä, että voimme työntekijöinä jatkaa työtämme luotettavan toimijan kanssa, kertovat osuuskunnan omistajat Päivi Posti-Ohtamaa, Sanna Tiuramaa ja Sylvi Åkerman.

- Akseliina on ollut Kemin alueella hyvä ja luotettava toimija jo 20 vuoden ajan. Saamme Mainiokoti Vihtoriin ammattitaitoista ja kokenutta henkilökuntaa, joka tekee työtään vanhusten parissa sydämellään ja sitoutuneesti, pohtii Mehiläisen palvelujohtaja Teija Lehtiniemi.