Joensuun Hammas Mehiläinen on avannut ovensa

Lehdistötiedote 2.10.2019
Mehiläinen on laajentanut palvelujaan Joensuun lääkärikeskuksessa ja avannut uuden Hammas Mehiläisen toimipisteen 2.10.2019. Nyt kaikki palvelut löytyvät saman katon alta.

Uusi Hammas Mehiläisen vastaanotto tarjoaa jatkossa alueen asukkaille monipuoliset ja laadukkaat hammashoidon palvelut aina perushammashoidosta vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja esteettisiin ratkaisuihin.

- Hammas Mehiläisen Joensuun paikallinen tiimi tarjoaa laajan ammattiosaamisen hammaslääkäri-, erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalveluja. Joensuun Hammas Mehiläisen käytössä on alan modernein teknologia. Myös pelkopotilaiden tarpeet voidaan huomioida palveluissa, sillä vastaanoton toimiminen lääkärikeskuksen yhteydessä mahdollistaa myös nukutushoidot, kertoo linjajohtaja Oskari Eskola.

Joensuussa asiakkaita palvelee viisi hammaslääkäriä, kaksi erikoishammaslääkäriä sekä kaksi suuhygienistiä. Joensuun Mehiläisen tilat ovat saaneet kiitosta valoisuudesta sekä kodikkaasta tunnelmasta.

- Huomioimme Hammas Mehiläisessä jokaisen asiakkaan tarpeet yksilöllisesti ja haluamme tarjota heille laadukkaan ja miellyttävän hoitokokemuksen, jota tukee alan uusin teknologia ja henkilöstön pitkä kokemus, kehitysjohtaja Kari Mäkipää korostaa.

Mehiläisen työterveysasema, yleis- sekä erikoislääkärin vastaanotto sekä hammaslääkäripalvelut palvelevat osoitteessa Rantakatu 24.