Iivo Niskasen MM-hiihtoa voi seurata screeniltä Kuopion torilla

Lehdistötiedote 21.2.2019

Olympiavoittaja Iivo Niskasen päämatka 15 kilometriä perinteisellä hiihtotavalla kilpaillaan Seefeldin MM-ladulla keskiviikkona 27.2. Mehiläinen järjestää yhdessä LähiTapiolan kanssa mahdollisuuden seurata MM-mitalitaistoa Kuopion torilla jättiscreeniltä. Tapahtuma torilla alkaa klo 14.30 ja kilpailu Seefeldissä käynnistyy klo 15.

Mehiläinen ja LähiTapiola haluavat Puijon Hiihtoseuran kanssa olla mukana Iivo Niskasen matkassa MM-laduilla yhdessä jokaisen kuopiolaisen kanssa.

- Olemme innoissamme voidessamme tarjota kaikille hiihdon ystäville mahdollisuuden jännittää Iivon kisaa yhdessä Kuopion torilla jättiscreeniltä, Iivo Niskasen lääketieteellisessä tiimissä toimiva ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Tero Yli-Kyyny Urheilu Mehiläisestä kertoo.

- Koska kaikilla ei ole mahdollisuutta lähteä Seefeldiin, paikallisina Iivon kotikaupungin yhteistyökumppaneina halusimme järjestää Hiihdon MM-meininkiä kisojen kohokohtana keskelle Kuopiota. Ei muuta kuin kisa-asuja päälle, Suomen liput poskiin ja torille, LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Jani Kaarivaara kehottaa.

Iivo Niskanen on keskiviikkona 27.2. kilpailtavan 15 kilometrin perinteisen hiihdon hallitseva maailmanmestari. Niskanen toivoo kunnon kannustuksen taakseen myös koti-Suomessa.

- Se antaa hyvää lisäboostia Seefeldiin ja jonkinlaisen lisälatauksen, kun tietää, että porukkaa Kuopion torilla on sen verran paljon, että kannustus kuuluu Seefeldiin asti, Iivo Niskanen iloitsee.

Tervetuloa torille!
Iivon MM-hiihtoa pääsee seuraamaan jättiscreeniltä Kuopion torilla 27.2. klo 14.30-16.30.
Tilaisuus on kaikille vapaa.
Urheilu Mehiläisen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Tero Yli-Kyyny ja fysioterapeutti Teemu Leppämäki Iivon Niskasen lääketieteellisestä tiimistä, Kuopion Mehiläisen yksikönjohtaja Anne Karttunen sekä LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Jani Kaarivaara ovat vapaasti median haastateltavissa klo 14.30 alkaen Puijon Hiihtoseuran mehuteltalla.