Iisalmen Työterveysasema yhdistyy Mehiläiseen

Lehdistötiedote 20.6.2019

Iisalmen Työterveysasema liittyy osaksi Mehiläistä 19.6.2019 allekirjoitetulla osakekaupalla. Toiminta jatkuu tutuissa tiloissa eikä omistusjärjestelyllä ole vaikutuksia henkilöstön työsuhteisiin. Asiakkaille Mehiläinen tuo mukanaan uusia palveluita ja valtakunnallisen palveluverkoston.

Iisalmen Työterveysasema on paikallinen asiakasyritysten omistama työterveysasema, joka on perustettu vuonna 1975. Työterveysasema tarjoaa asiakkailleen laadukkaita työterveyspalveluita toimipisteessään Luuniemenkadulla. Toiminta pohjautuu vahvaan työterveyspalveluiden osaamiseen sekä pitkiin kumppanuussuhteisiin asiakasyritysten kanssa.

- Iisalmen Työterveysasemalla on erittäin vahvat perinteet ja kokemus alueen yritysten hoidossa. Työterveysasema on ollut jo vuosia Mehiläisen kumppani: yhteistyö on toiminut hyvin ja toiminnan laatu on erinomaista. Olemme erittäin iloisia, että toimintaa voidaan nyt jatkaa osana Mehiläistä, sanoo Mehiläisen aluejohtaja Andreas Taalas.

- Haluamme varmistaa korkea tasoiset työterveyspalvelut alueen yrityksille myös jatkossa ja päädyimme siihen, että Mehiläinen on tähän paras kumppani, kertoo Iisalmen Työterveysaseman hallituksen puheenjohtaja Marjatta Rissanen.

Taalas iloitsee myös Mehiläisen palveluverkoston laajenemisesta Iisalmeen.

- Alue on vireää yritystoiminnan ja teollisuuden ansioista ja täällä toimii paljon Mehiläisen asiakkaita. Aiemmin lähimmät toimipisteemme ovat olleet Kajaanissa ja Siilinjärvellä, Taalas kertoo.

Iisalmen Työterveysaseman toiminta jatkuu nykyisissä tiloissa. Omistusjärjestelyllä ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin tai henkilökunnan työsuhteisiin.

Uusia palveluja ja valtakunnallinen verkosto asiakkaiden käyttöön

Loppuvuoden aikana työterveysaseman palvelutarjonta vahvistuu entisestään, kun yhdistyminen Mehiläiseen tuo asiakkaiden käyttöön uusia lähipalveluita sekä laajan palveluverkoston.

- Tulemme tarjoamaan asiakkaiden käyttöön edistykselliset digitaaliset palvelut, kuten OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen sekä lääkäreiden etävastaanoton tarjoavan Digiklinikan. Myös lähipalveluja on tarkoitus vahvistaa: Iisalmeen on tarkoitus tuoda erikoislääkärivastaanottoja sekä muita palveluita yksityisasiakkaille. Lisäksi Mehiläisen Kuopion täyden palvelun lääkärikeskuksessa sekä sairaalassa palveluja on tarjolla laajasti, ja siellä hoituvat muun muassa leikkaukset sekä tapaturmien nopea hoito, sanoo Taalas lopuksi.