Hoitokoti Hermanninranta ja Palvelukoti Reetanpiha osaksi Mehiläisen mielenterveyspalveluita

Lehdistötiedote 7.6.2019

Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tuottava Hoitokoti Hermanninranta Oy:n ja Palvelukoti Reetanpiha Oy:n omistus on siirtynyt Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle 3.6.2019 alkaen. Yhtiöt tuottavat mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluja Rautalammilla ja Suonenjoella. Yhtiön palveluihin kuuluu tällä hetkellä 22 paikkaa tehostettua palveluasumista ja 14 paikkaa palveluasumista ja tukiasumista.

- Hoitokoti Hermanninranta on yli 25 vuotta tehnyt arvokasta työtä mielenterveyskuntoutujien parissa. Yhtiöiden henkilökunnalla on pitkä kokemus ja valmius vastata myös vaativien asukkaiden tarpeisiin, minkä näemme isona vahvuutena, sanoo Mehiläisen hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Niklas Härus.

- Sote-uudistuksen tuoma epävarmuus ja toimintaympäristön muutos tuovat haasteita pienelle yritykselle. Lähdimme etsimään toiminnalle uutta omistajaa toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Mehiläisen kanssa löytyi yhteinen arvopohja. Erityisesti laatutyö sai meidät vakuuttuneiksi Mehiläisen valinnasta kumppaniksi, kertoo yhtiöiden entinen omistaja Hugo Miskala.

Omistusvaihdoksella ei ole vaikutusta työsuhteisiin, asukastyöhön tai muihin sopimuksiin.

Hoitokoti Hermanninrannan ja Palvelukoti Reetanpihan lisäksi Mehiläisellä on lähialueella kehitysvammaisten palvelukoti Omakoti Poppeli Suonenjoella ja ikääntyneiden palvelukoti Mainiokoti Konnevesi Konnevedellä.