Helsinkiläinen VITA Lääkäriasema osaksi Mehiläistä

Lehdistötiedote 1.6.2018

Vita-konsernin tytäryhtiö VITA Lääkäriasema Oy liittyi osaksi Mehiläistä 31.5.2018 alkaen. Omistajavaihdoksella ei ole vaikutuksia henkilöstön työsuhteisiin tai asiakassopimuksiin. Asiakaspalvelu jatkuu VITA Lääkäriasemalla Helsingin Mikonkadulla tuttuun tapaan.

Täyden palvelun VITA Lääkäriasema on tarjonnut laadukkaita lääkäri- ja työterveyspalveluita jo vuodesta 1994 lähtien noin 90 terveyspalveluiden ammattilaisen voimin. Mehiläinen on ostanut 31.5.2018 allekirjoitetulla osakekaupalla lääkäriaseman koko osakekannan VITA-Terveyspalvelut Oy:ltä.

- VITA Lääkäriasema on Helsingin alueella tunnettu ja merkittävä toimija, joka on tarjonnut monipuolisia ja laadukkaita terveyspalveluita. Olemme tyytyväisiä päästessämme jatkamaan tätä toimintaa ja kehittämään sitä edelleen. Mehiläisellä on vahva tausta lääkärikeskus- ja työterveyspalveluissa ja pystymme jatkossa tuomaan Vitan asiakaskunnan tarpeisiin innovatiivisia digitaalisia palveluita sekä erikoispalveluita täydentämään palveluvalikoimaa, kommentoi liiketoimintajohtaja Johanna Asklöf Mehiläisestä.

- VITA-Terveyspalvelut Oy on toiminut kahdella vaativalla liiketoiminta-alueella: keskuslaboratoriopalveluissa ja lääkäriasemapalveluissa. Muuttuvassa toimintaympäristössä Mehiläinen pystyy takaamaan vahvemmat toimintaedellytykset ja toiminnan laajentamisen lääkäriasemapalveluiden puolella. Keskuslaboratoriomme on yksi Suomen kolmesta suurimmasta valtakunnallisesti toimivasta laboratoriosta, ja keskitymme jatkossa sen toiminnan kehittämiseen, sanoo VITA-Terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtaja, ylilääkäri Jukka Hurme.

Palvelut jatkuvat asiakkaille VITA Lääkäriasemalla kuten tähänkin saakka. Tulevaisuudessa asiakkaat saavat käyttöönsä Mehiläisen valtakunnallisen verkoston ja kattavat erikoislääkäripalvelut sekä digitaaliset terveyspalvelut. Henkilöstön asemaan omistajavaihdoksella ei ole vaikutuksia.