Hämeen Lääkärikulma Mehiläiselle

Lehdistötiedote 19.10.2020

Hämeen Lääkärikulma yhdistyy 1.11.2020 toteutuvalla osakekaupalla osaksi Hämeenlinnan Mehiläistä. Mehiläinen tuo Hämeen Lääkärikulman asiakkaiden käyttöön uusia digipalveluja.

Hämeen Lääkärikulma on gynekologi Pirjo Anttilan vuonna 1997 perustama gynekologinen lääkäriasema, joka on toiminut Hämeenlinnassa ensin Kasarminkadulla ja sittemmin pitkään Raatihuoneenkadulla.

- Pitkä ura yrittäjänä on ollut mielenkiintoinen ja antoisa. Olen iloinen yhteistyöstä Mehiläisen kanssa ja siitä, että Mehiläisessä panostetaan gynekologian kehittämiseen. Toimintamme voi jatkua laadukkaana ja asiakkaamme sekä lääkärimme saavat lisäksi käyttöön uudet digitaaliset ratkaisut asiointia ja hoitoa helpottamaan. Kiireisen vuoden jälkeen pidän pienen hengähdystauon ensi kevättalveen asti. Tämän jälkeen jatkan pienimuotoisesti vastaanottoa osana Mehiläisen palveluita, sanoo Pirjo Anttila.

Hämeen Lääkärikulma on palvellut asiakkaita pitkäjänteisesti ja asiakkaiden hoitosuhteet ovat jatkuneet jopa yli sukupolvien.

- Lääkärikulma on ollut tärkeä osa naisten ja perheiden terveyden hoitoa Kanta-Hämeessä. Olemme iloisia voidessamme jatkaa Lääkärikulman hyvää työtä ja tarjota naisille laadukasta hoitoa. Lääkärikulman toiminta täydentää Mehiläisen gynekologisia palveluita Hämeenlinnassa, toteaa Mehiläisen liiketoimintajohtaja Johanna Asklöf.

Hämeen Lääkärikulman asiakkaita palvellaan jatkossa Mehiläinen Hämeenlinnan tiloissa osoitteessa Talaskuja 3.

Uusia digipalveluja asiakkaille

Naisten terveyden ylläpito ja gynekologia tärkeä osa Mehiläisen toimintaa. Mehiläinen tuo Hämeen Lääkärikulman asiakkaiden käyttöön uusia digipalveluja, jotka ovat osoittaneet arvonsa myös gynekologisten asiakkaiden palvelussa.

- OmaMehiläinen-sovellus on koettu gynekologian asiakkaiden sekä gynekologien keskuudessa arvokkaana lisänä hyvien hoitotulosten saavuttamisessa. Gynekologit ovat keskeisessä roolissa naisten terveyden kokonaisvaltaisessa ylläpidossa. OmaMehiläisessä käytössä olevat digitaaliset valmennuksemme terveyden ylläpitoon ravinnon, palautumisen, liikunnan ja mielen hyvinvoinnin osalta ovat myös gynekologisten asiakkaiden käytettävissä, kertoo Mehiläinen Hämeenlinnan yksikönjohtaja Suvi Saadetdin.

OmaMehiläinen-mobiilisovellukseen kuuluvalla Digiklinikalla saa myös yhteyden lääkäriin tai hoitajaan vuorokauden ympäri omasta sijaintipaikasta riippumatta.