Sanna Mäkelä

Toimintaterapeutti

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi Metropoliasta v. 2017 ja työskennellyt sen jälkeen sekä lasten että aikuisten parissa niin kunnallisella kuin yksityisellä puolella. Aloitin Mehiläisessä v. 2023 alkupuolella ja tapaan tällä hetkellä työssäni lähinnä päiväkoti-, esikoulu- tai kouluikäisiä lapsia. Ennen toimintaterapeutiksi opiskelua toimin kansainvälisessä liike-elämässä niin Suomessa kuin Aasiassa logistiikan parissa.

Olen suorittanut tt-tutkinnon jälkeen psykofyysinen lähestymistapa toimintaterapiassa -koulutuksen, jossa sain työkaluja esim. sellaisten asiakkaiden hoitamiseen, joilla on kroonista kipua tai haasteita omassa kehonkuvassaan. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jossa mielellä on suuri vaikutus henkilön vointiin.

Tällä hetkellä opiskelen Sensomotoriseksi valmentajaksi, jossa opitaan mm. sammuttamaan niitä refleksejä, joita on voinut jäädä päälle vauvaiän jälkeen (esim. Moro-refleksi, joka voi aiheuttaa monenlaisia haasteita käytökseen, olemiseen ja oppimiseen). Olen kiinnostunut myös lasten tunnetaitojen kehittymisestä tai miten tunteita pystytään hallitsemaan omaksi ja muiden parhaaksi. Me kaikki tarvitsemme tunnetaitoja elämässä pärjäämiseen.

Työssäni vien asiakkaita mielelläni ulos luontoon liikkumaan ja löytämään omia vahvuuksiaan. Liikkuminen tunnetusti voi auttaa oppimaan uusia asioita tai luonnossa voi purkaa pahaa mieltään huutamalla tai nyrkkeilemällä mäntyjen kanssa. Päivittäinen hetki luonnossa tasaa tunteita ja auttaa ymmärtämään omaa olotilaansa.

Harrastan monipuolista liikkumista ja ulkoilua, ammattikirjallisuuden ja dekkareiden lukemista sekä omasta perheestäni huolehtimista.

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Tampere
Hatanpään valtatie 26
Puhelin, Ajanvaraus050 348 3975Hinta 0,084 €/min