Marko Kinnunen

Fysioterapeutti
Ammatinharjoittaja
Asiakasarvio 9.9
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Olen sertifioitu urheilufysioterapeutti ja erikoistunut nuorten sekä työikäisten vaivoihin. Urheiluun ja liikuntaan liittyvät vaivat ovat ydinosaamistani. Olen vuosien varrella tehnyt paljon tapaturmien ja leikkausten jälkeistä kuntoutusta sekä erilaisten rasitusvammojen kuntoutusta. Käyn aktiivisesti lisäkoulutuksissa Suomessa sekä ulkomailla, jotta voin tarjota parasta hoitoa juuri sinulle!

Osaamistani ovat:

- Alaraajojen, alaselän, lantion, rintakehän ja olkapään alueen vaivat

- Leikkausten jälkeinen kuntoutus (jalkaterä, nilkka, polvi, reiden alue ja olkapää)

- Liikunta- ja urheiluvammat (nivelside-, jänne- ja lihasvammat & murtumat)

- Urheilijoiden rasitusmurtumat ja kasvuun liittyvät ylirasitusvaivat

- Laji-/juoksutekniikan arviointi, suorituskyvyn parantaminen ja vammojen ennaltaehkäisyyn tähtäävä harjoittelu

Monipuolisen urheilutaustani puolesta ja vuosien varrella asiakkaiden kautta olen perehtynyt todella paljon eri urheilulajeihin. Eniten kokemusta löytyy erilaisista palloilulajeista, jääurheilulajeista, juoksulajeista, yleisurheilusta, golfista ja crossfitistä. Aikaisemmin olen työskennellyt aktiivisesti urheilun parissa vastaanoton ulkopuolellakin mm. Turun Seudun Urheiluakatemiassa sekä nuorten salibandymaajoukkueen fysioterapeuttina.

Laatu ja kiireettömyys ovat minulle tärkeitä arvoja työssäni. Haluan pitää vastaanotollani rennon ja luotettavan ilmapiirin, jossa asiakkaan kuntoutuminen on keskiössä. Saat vastaanotoltani aina selkeät ohjeet omahoidosta ja teen ohjeet aina kirjallisena.

Voit tulla luokseni lääkärin lähetteellä tai ilman lääkärikäyntiä. Teen tiivistä yhteistyötä useiden erikoisalojen erikoislääkäreiden kanssa ja osaan ohjata sinut sopivalle lääkärille, mikäli arvioni mukaan lääkärikäynti on tarpeen. Voit seurata tarkemmin ajatusmaailmaani Instagram profiilistani @physiomarkokinnunen 

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

En hoida lainkaan käden, ranteen, kyynärpään, pään/niskan alueen ongelmia tai tekonivelkuntoutusta.

Alaraajavaivoissa shortsit tai trikoot kannattaa ottaa mukaan. Vanhemmat ja/tai valmentajat ovat minun puolestani aina tervetulleita mukaan vastaanotolle.

Ajanvarauksestani voi ajoittain olla hankalaa löytää vapaita vastaanottoaikoja, joten suosittelen varaamaan käyntejä reilusti etukäteen. Mikäli kaipaat apuani akuutisti eikä sopivia vastaanottoaikoja ole tarjolla niin laita rohkeasti minulle sähköpostia ja katsotaan pystyisinkö auttamaan sinua (marko.kinnunen@mehilainen.fi).

Peruutukset tehtävä aina mahdollisimman ajoissa, mutta viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista tai samana päivänä peruutetuista ajoista veloitetaan normaali käyntihinta (saman päivän peruutuksissa ainoastaan akuutit sairastapaukset ilman veloitusta).

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Fysioterapia
 • Urheilu Mehiläinen

Kiinnostuksen kohteet

 • Polvivaivat ja -vammat
 • Nilkan ja jalkaterän vaivat ja vammat
 • Olkapäävaivat ja -vammat
 • Selkävaivat ja -vammat
 • Lonkkavaivat ja -vammat

Tutkinnot

 • Urheilufysioterapeutti
 • Fysioterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, työkieli

Palvelut

 • Fysioterapiakäynti enintään 60 minuuttia
 • Urheilufysioterapia
 • Urheilu Mehiläinen

Toimipisteet

Mehiläinen Neo Turku
Joukahaisenkatu 6, NEO-talo
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 4888Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Urheilufysioterapia
  Hinta-arvio 92.25-105.25 € (*92.25-105.25 €)
 • Fysioterapiakäynti enintään 60 minuuttia
  Hinta-arvio 105.25 € (*105.25 €)