Heidi Leväniemi

Fysioterapeutti
Ammatinharjoittaja

Olen Heidi ja toimin fysioterapeuttina Lempäälässä sekä Valkeakoskella. Fysioterapeutiksi olen valmistunut vuonna 2011 Saimaan ammattikorkeakoulusta. Olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Lisäksi minulla on osaamista purentaelimistön toimintahäiriöiden (TMD) fysioterapiasta.

Äitiysfysioterapiaan voit tulla sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen edistääksesi toimintakykyäsi. Ohjaan sinua turvalliseen raskausajan sekä synnytyksen jälkeiseen liikuntaan sekä autan erilaisten kiputilojen ja toimintahäiriöiden kanssa. Lantionpohjan fysioterapiaan ovat tervetulleita kaikki, joilla on pienintäkään huolta oman lantionpohjan toiminnasta tai ihan vain halua ymmärtää paremmin kehonsa toimintoja.

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapeuttina autan sinua kehosi erilaisten kipujen ja toimintahäiriöiden kanssa (niska-hartia-, olkapää-, yläraaja-, selkä-, .rintakehä-, lantio-, lonkka-, polvi- ja nilkka-jalkaterän kiputilat ja ongelmat). Myös leikkausta edeltävä ja sen jälkeinen fysioterapia sekä traumojen jälkeinen kuntoutus on alaani. Hallitsen myofascia- ja nivelmobilisaatiotekniikoita, hieronnan sekä teippaustekniikoita (kinesioteippaus, dynamic tape). Teen kotikäyntejä ja matkahoitopöydän saan tarvittaessa mukaani.

Vastaanotollani olemme saman arvoisia ja yhtä tärkeäitä tekijöitä toimintakykysi kohentamisessa. Kokonaisvaltainen haastattelu ja tutkiminen on tärkeä osa vaivasi selättämistä. Otan huomioon toiveesi, elämäntilanteesi ja voimavarasi suunnitellessani fysioterapiaasi, jotta saavuttaisimme parhaiten tavoitteesi.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Varaathan tupla-ajan, mikäli tulet äitiys- tai lantionpohjan fysioterapiaan.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Lantionpohjan fysioterapia
  • Äitiysfysioterapia
  • Fysioterapiakäynti

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Lempäälä Ideapark
Ideaparkinkatu 4 A
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Fysios Mehiläinen Valkeakoski
Valtakatu 9-11
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Fysioterapiakäynti
    Hinta-arvio 61.25-89.25 € (*61.25-89.25 €)