Essi Kinnunen

Psykoterapiakoulutettava, seksuaaliterapeutti

Essi on seksuaaliterapeutti, seksuaalineuvoja ja synnytyspelkokätilö. Parhaillaan Essi opiskelee ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi. Pohjakoulutukselta Essi on terveydenhoitaja ja kätilö. Essillä on pitkä ja laaja-alainen työkokemus kätilönä synnytysten ja naistentautien parissa työskentelemisestä. Ammatillisia erityisosaamisalueita ovat mm. raskausaika, synnytys, synnytyspelkotyö sekä seksuaali- ja lisääntymisterveyden erilaiset haasteet.

Essille voit varata ajan koulutusterapiaan, seksuaaliterapiaan tai tuki- ja kriisikäynnille missä tahansa mieltä kuormittavissa asioissa. Koulutusterapiaan voi hakeutua monista eri syistä kuten esimerkiksi; ihmissuhteisiin liittyvät kysymykset, erilaiset pelot, oman elämäntilanteen pohtiminen, ahdistus, masennus tai työssä jaksamiseen liittyvät asiat. Koulutuspsykoterapia on laadukasta hoitoa sekä tiivisti koulutusorganisaation taholta seurattua ja työnohjattua kokeneiden psykoterapeuttikouluttajien toimesta.

Seksuaaliterapiassa keskiössä ovat seksuaalisuuden kysymykset ja haasteet yksin tai yhdessä kumppanin/kumppaneiden kanssa. Kriisi ja tukikäynnille voit tulla keskustelemaan esimerkiksi tulevasta synnytyksestä, synnytyspelosta, vanhemmuudesta, keskenmenon käsittelyyn sekä jälkikeskusteluun aiemmista synnytyskokemuksista. Tukihenkilö tai kumppani on myös tervetullut tapaamiseen.

Olen ollut aina kiinnostunut ihmisten tarinoista sekä ihmisten selviytymiskyvystä elämän tuomista haasteista. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, empaattinen, läsnäoleva sekä keskusteluun aktiivisesti osallistuva ja asiakasta kunnioittava. Minulle on tärkeää luoda asiakkaan kanssa toimiva ja tasavertainen yhteistyösuhde, jossa haastavia ja vaikeita asioita voimme yhdessä kohdata ja käsitellä luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Työskentelyni on voimavarakeskeinen sekä tulevaisuussuuntautunut ja pohjautuu tavoitteiden asettamiseen. Asiakas on oman elämänsä paras asiantuntija. Etsimme yhdessä asiakkaan henkilökohtaisia vahvuuksia ja voimavaroja sekä taitoja. Näitä asiakas voi hyödyntää parantaakseen tilannettaan suuntautumalla vaikeuksista kohti toivetulevaisuutta unohtamatta menneisyyden kokemuksia ja tapahtumia sekä niiden mahdollisia vaikutuksia nykyhetkeen. Työskentelytapani on keskusteleva sekä liitän tarvittaessa erilaisia kehollisia menetelmiä. Niitä ovat mm. rentoutumis- ja mielikuvaharjoitukset, hengitysharjoitukset ja mindfulness. Keskustelun ohessa voimme hyödyntää myös luovia menetelmiä kuten kirjoittamista.

Ratkaisukeskeistä psykoterapiaa voidaan toteuttaa sekä lyhyt- että pitkäkestoisena asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia
 • Seksuaaliterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Tutkinnot

 • Seksuaaliterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Seksuaalineuvonta
 • Seksuaali- ja pariterapia
 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito

Toimipisteet

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Järvenpää Postikatu
Postikatu 10 A, 2. krs.
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 55.8 € (*55.8 €)
 • Tuki- ja kriisikäynti
  Hinta-arvio 93.8 € (*93.8 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.