Kotiateriat


Kotipalvelu Mehiläisestä voi tilata valmiit ateriat suoraan kotiin kuljetettuna. Kotiaterioiden suunnittelussa ja toteutuksessa panostetaan siihen, että ruoka on maistuvaa ja asiakaslähtöisesti suunniteltua.

Kotipalvelu Mehiläisen ateriapalveluihin kuuluvat esimerkiksi:

 • Alkuruoka
 • Avustava asiakaspalvelu
 • Dieettiruoka
 • Erityisruokavaliot
 • Jälkiruoka
 • Kasvisruoka
 • Kohderyhmälle suunnatut annoskoot
 • Omat kuljettajat joustavilla toimitusajoilla
 • Salaattiruoka
 • Sesonkituotteet esimerkiksi juhlapyhinä
 • Soseruoka
 • Useita eri annosvaihtoehtoja
 • Vaihtuva ja monipuolinen ruokalista

Mistä kotiateria koostuu?

Kotiateriaan voi kuulua pää- ja jälkiruoan lisäksi esimerkiksi tuoresalaatti tai mehu. Päivittäin on tarjolla useampi kuin yksi pääruoka- ja jälkiruokavaihtoehto, eli asiakas voi valita vaihtoehdoista mieluisimman. Ruokalista vaihtuu kausittain, sesonkien mukaan. Lisäksi ruokalistalla huomioidaan erilaiset juhlapyhät.

Perushintaan voidaan valmistaa aterioita yleisimpien erikoisruokavalioiden mukaan, esimerkiksi gluteeniton, maidoton, laktoositon, kalaton ja kasvis.

Miten ja milloin ateriapalvelun ruoka toimitetaan kotiin?

Ruokapalvelun saa aloitettua seuraavasta toimituskerrasta tai kiireellisissä tapauksissa sopimuksen mukaan. Tällä hetkellä Kotipalvelu Mehiläinen toimittaa kotiaterioita jo pääkaupunkiseudulle, Kirkkonummelle, Lohjalle, Riihimäelle, Sipooseen, Hyvinkäälle, Tuusulaan, Tampereelle, Ylöjärvelle, Akaalle, Päijät-Hämeeseen, Orivedelle ja Turun lähikuntien alueelle. Yhdellä toimituskerralla voidaan toimittaa useampi kuin yksi ateria.

Kotipalvelu Mehiläisen ateriaali

Palvelemme yksityisiä asiakkaita, minkä lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä kuntien kotihoidon kanssa. Meiltä voi tarpeen mukaan tilata ruokaa esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen yhteyteen.

Tutut ja turvalliset kuljettajamme tuovat ruoan kotiovelle. Kerralla on mahdollista saada useampikin ateria. Kuljettajamme auttavat myös tarvittaessa pienissä avustustehtävissä, esimerkiksi pakkausten avaamisessa ja roskien viennissä.

Toimituslaajuutemme kehittyy jatkuvasti, joten kannattaa tiedustella toimitusmahdollisuuksia aina paikkakuntakohtaisesti, vaikka kotikuntasi ei löytyisikään aiemmasta toimituspaikkakuntalistauksesta. Vastaamme mielellämme kaikkiin Ateriaalia koskeviin kysymyksiin!

Kotipalvelu Mehiläisen ateriaali

Palvelemme yksityisiä asiakkaita, minkä lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä kuntien kotihoidon kanssa. Meiltä voi tarpeen mukaan tilata ruokaa esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen yhteyteen.

Tutut ja turvalliset kuljettajamme tuovat ruoan kotiovelle. Jos haluaa, kerralla on mahdollista saada useampikin ateria. Kuljettajamme auttavat myös tarvittaessa pienissä avustustehtävissä, esimerkiksi pakkausten avaamisessa ja roskien viennissä.

Ruokalistat - kotiin tilattavat ateriat

Toimituslaajuutemme kehittyy jatkuvasti, joten kannattaa tiedustella toimitusmahdollisuuksia aina paikkakuntakohtaisesti, vaikka kotikuntasi/-kaupunkisi ei olisikaan löytynyt aiemmasta toimituspaikkakuntalistauksesta. Vastaamme mielellään kaikkiin Ateriaalia koskeviin kysymyksiin!


Miten saan lisätietoja kotiateriapalveluista?

Jos haluat kysyä lisää kotiateriapalveluista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos olet jo asiakas ja haluat kysyä ateriapalvelun laskutuksestasi, soita numeroon 020 581 3659 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen ateriaali@mehilainen.fi.

Tutustu myös kauppakassipalveluun!

Kotiateriapalvelun Oiva-raportti

Oiva-raportti kertoo kunnan elintarvikevalvojan tarkastuksessa tekemistä havainnoista, kuten yrityksen hygieniasta ja tuotteiden turvallisuudesta. Tarkastustuloksia kuvataan hymynaamasymboleilla. Mitä paremmin yritys täyttää elintarvikelainsäädännön vaatimukset, sitä leveämpi on hymy. Aina, kun Oiva hymyilee, elintarviketurvallisuus on kuluttajan kannalta yrityksessä hyvää.

Lue lisää:

Ateriapalvelut kotiin
Kotihoito ja arjen tuki ikääntyneelle
Kauppakassipalvelu