Medialle

111-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaita, kokonaisvaltaisia palveluja yksityis-, yritys-, kunta- ja vakuutusasiakkaille. Palvelemme vuosittain noin 1,3 miljoonaa asiakasta ympäri Suomen. Asiakkaistamme huolehti huippuammattilaisten joukko: yli 22 300 työntekijää ja ammatinharjoittajaa yli 540 toimipisteessä. Mehiläinen panostaa hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan sekä kehittää ja vie suomalaista digiterveyden osaamista maailmalle toimialan etulinjassa.

Autamme sinua mielellämme

Mehiläisen johto sekä eri alojen asiantuntijamme ovat median käytettävissä asiantuntijahaastatteluihin. Löytääksesi oikean henkilön, ota yhteyttä viestintään.

Tuotamme myös ajankohtaista tietoa ja tiedotteita Mehiläisen toimintaan sekä sosiaali- ja terveydenhuollon eri alueisiin liittyen median hyödynnettäväksi.

Yhteystiedot medialle

Viestintä
Laura Martinsuo
viestintäjohtaja

Minna Kontulainen
viestinnän asiantuntija

Salla Tähtinen
viestintäpäällikkö

Puh. 010 4140 112 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) (vaihde)
Sähköpostiosoite muodossa etunimi.sukunimi@mehilainen.fi tai viestinta@mehilainen.fi

Johto
Johdon yhteystiedot

Markkinointi
Mainostilaan, tuki-ilmoituksiin ja kaupallisiin yhteistyöpyyntöihin liittyvät tiedustelut voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen markkinointijohto@mehilainen.fi

Logot median käyttöön

Mehiläisen kuvapankista  voit ladata käyttöösi painokelpoisia logoja.

Otathan ystävällisesti yhteyttä markkinointiin, mikäli et löydä tarvitsemaasi logoa tai tarvitset ohjeistusta logojen käyttöön.