Medialle

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. 113-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin sekä hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Mehiläinen palvelee vuosittain 2,1 miljoonaa asiakasta ja sen 820 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 33 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Kansainvälisesti Mehiläinen tarjoaa terveyspalveluja Ruotsissa, Saksassa ja Virossa sekä digitaalisia terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja tytäryhtiönsä BeeHealthyn kautta.

Autamme sinua mielellämme

Mehiläisen johto sekä eri alojen asiantuntijamme ovat median käytettävissä asiantuntijahaastatteluihin. Löytääksesi oikean henkilön, ota yhteyttä viestintään.

Tuotamme myös ajankohtaista tietoa ja tiedotteita Mehiläisen toimintaan sekä sosiaali- ja terveydenhuollon eri alueisiin liittyen median hyödynnettäväksi.

Yhteystiedot medialle

Viestintä
Laura Martinsuo
viestintäjohtaja

Salla Tähtinen
viestintäpäällikkö

Minna Kontulainen
viestinnän asiantuntija

Puh. 010 414 0112 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) (vaihde)
Sähköpostiosoite muodossa etunimi.sukunimi@mehilainen.fi tai viestinta@mehilainen.fi

Markkinointi
Mainostilaan, tuki-ilmoituksiin ja kaupallisiin yhteistyöpyyntöihin liittyvät tiedustelut voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen markkinointijohto@mehilainen.fi

Logot median käyttöön

Mehiläisen kuvapankista  voit ladata käyttöösi painokelpoisia logoja.

Otathan ystävällisesti yhteyttä markkinointiin, mikäli et löydä tarvitsemaasi logoa tai tarvitset ohjeistusta logojen käyttöön.

Lisää aiheesta