Needs review

Vaihde puh. 010 4140 112
Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Johdon avainhenkilöt

Janne-Olli Järvenpää

 

Janne-Olli Järvenpää
KTM, MBA (INSEAD)
Toimitusjohtaja

Perusti Mediverkon vuonna 2001 ja kasvatti sen yli 2 000 työntekijän yritykseksi ennen yhdistymistä Mehiläiseen vuonna 2015. Mehiläisen toimitusjohtajana Janne-Olli on toiminut vuodesta 2015 alkaen.

Johanna Asklöf

Anssi Hartiala

Johanna Asklöf
LL, MBA
Liiketoimintajohtaja, lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalvelut

Terveydenhuollon osaaminen yhdistyy vahvaan johtamiskokemukseen. Taustaa lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalveluista sekä ikääntyneiden palveluista. Mehiläisessä Johanna on toiminut vuodesta 2007.

Anssi Hartiala
DI
Liiketoimintajohtaja, lääkärikeskus-, sairaala- ja työelämäpalvelut

Yli vuosikymmenen kokemus liiketoiminnan sekä menestyvien digipalveluiden kehittämisestä ja johtamisesta terveydenhuollossa. Anssi on toiminut Mehiläisessä vuodesta 2006 lähtien.

Niklas Härus

Antti Miettinen

Niklas Härus
KTM
Liiketoimintajohtaja,
hoivapalvelut

Kokenut sosiaali- ja terveyspalveluiden johtaja, työskennellyt aiemmin mm. Ernst & Youngilla. Mehiläiseen Niklas tuli vuonna 2010 Mediverkon kautta.

Antti Miettinen
KTM
Liiketoimintajohtaja, työelämäpalvelut

Pitkä kokemus palveluliiketoiminnasta, yritysasiakkaiden palveluiden kehittämisestä ja myynnin johtamisesta mm. IBM:llä ja Ilmarisella. Antti aloitti Mehiläisen palveluksessa vuonna 2015.

Markku Näreneva

Harri Pomell

Markku Näreneva
LL
Liiketoimintajohtaja, perusterveydenhuolto ja ulkoistukset

Toiminut yli 10 vuotta tuottamassa, kehittämässä ja johtamassa julkisia terveyspalveluita. Markku tuli Mehiläiseen Mediverkon kautta vuonna 2005.

Harri Pomell
DI
Liiketoimintajohtaja, lastensuojelupalvelut

15 vuoden laaja kokemus sosiaali- ja terveyspalveluista. Työskenteli aiemmin mm. GlaxoSmithKlinella. Mehiläisessä Harri aloitti uransa Mediverkon kautta vuonna 2006.

Erkki Virta

Kalle Alppi

Erkki Virta
HLL
Liiketoimintajohtaja,
suun terveys

Yli 15 vuoden kokemus hammaslääkärivastaanottojen rakentamisesta, kehittämisestä ja johtamisesta. Erkki aloitti uransa yhtiössä Mediverkon kautta vuonna 2011.

Kalle Alppi
Tietotekniikan insinööri
tietohallintojohtaja

Tehokas teknologian ja liiketoiminnan yhdistäjä. Vuoden 2015 CIO, joka on aiemmin toiminut Roviossa ja Keskossa IT-johtajana. Kalle on työskennellyt Mehiläisessä vuodesta 2016 lähtien.

Jarmo Karpakka

Anu Kolari

Jarmo Karpakka
Dosentti, erikoislääkäri
Lääketieteellinen johtaja

Johtavana ylilääkärinä erikoissairaanhoidossa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla jo 26 vuotta. Mehiläisessä Jarmo on työskennellyt vuodesta 2004 lähtien.

Anu Kolari
PsM
Johtaja, henkilöstön kehitys

Johtamisen ja palkitsemisen kehittäjä, HR-asioiden asiantuntija. Toiminut aiemmin mm. Aalto yliopistossa ja Suomen Palkitsemiskeskuksessa. Mehiläisessä vuodesta 2006 lähtien.

Sami Koski

Herkko Soininen

Sami Koski
Varatuomari
Lakiasiainjohtaja

Pitkä kokemus Mehiläisen lakiasiainjohtajana. Työskenteli aiemmin mm. Kemiralla. Mehiläisessä Sami on työskennellyt vuodesta 2005 lähtien.

Herkko Soininen
KTM, DI
Talous- ja rahoitusjohtaja

Toimi aiemmin mm. Rovion ja Savcorin talousjohtajana sekä operatiivisen johdon tehtävissä Sonera SmartTrustissa. Herkko on toiminut Mehiläisessä vuodesta 2015 lähtien.

Ove Uljas

 

Ove Uljas
KTM
Konsernin markkinointi- ja liiketoiminnankehitysjohtaja

Laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Toiminut aiemmin mm. Pfizerin toimitusjohtajana. Ove on työskennellyt Mehiläisessä vuodesta 2014 lähtien.