Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurila

Unikkotie 3 C
01300 Vantaa
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapiaa Tikkurilassa  tarjoaa Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurila. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Pääset meille helposti julkisilla ja taksit taas saavat ajaa suoraan oven eteen.

Toimipisteemme vahvuuksia ovat monipuolinen osaaminen tule-terapiassa, neurologinen fysioterapia , lasten toimintaterapian toteuttaminen sekä ratsastusterapia . Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa  (tules- ja neurologinen), allasterapiaa , lasten toimintaterapiaa  sekä jalkaterapiaa . Meiltä löytyy lymfaterapeutti , OMT-fysioterapeutti , osteopaatti  ja jalkaterapeutti .

Terapeuttimme ottavat asiakkaita vastaan vastaanotolla sekä tekevät myös kotikäyntejä. Meiltä löytyy hyvät tilat fysioterapian ja lasten toimintaterapian toteuttamiseen, esim. liikunta- ja kuntosali.

Huom: LPG-hoitolaite  löytyy vain Fysios Mehiläinen Espoo Leppävaarasta . Tikkurilassa meillä on ainoastaan matkalaite, joka soveltuu hyvin pienen alueen hoitoon.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Toimipisteessä toteutuu Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen lasten toimintaterapiaa . Tilat ja toimintaterapiatilat ovat erityisesti suunniteltu lasten kuntoutukseen.

Toimintaterapian osalta yhteyshenkilönä toimii vastaava toimintaterapeutti Riina Torniainen , 040 841 5840.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin Satu Rantaan , 050 473 2897 tai fysioterapeutti Julia Nikkolaan  044 2826 763.

Harjoittelumahdollisuudet

Liikuntasalimme on monipuolinen ja tilava esim. kävelyharjoituksiin, toiminnallisiin harjoituksiin tai lasten toimintaterapian toteuttamiseen. Kuntosalimme soveltuu kuntouttavaan harjoitteluun ja fysioterapian toteuttamiseen. Kuntosalillamme on HUR paineilmavastuksella toimivia laitteita. Toimipisteellämme on käytössä mm. lymfa touch ja motomed.

Kuntosalimme on pääosin tarkoitettu terapeutin kanssa harjoittelemiseen ja kuntoutuksen toteuttamiseen. Sali on täysin esteetön. Laitteita on monipuolisesti (pääpiirteittäin tutut kuntosalilaitteet sekä esim. vapaat painot). Tällä hetkellä ei itsenäistä harjoittelua salilla, ilman erityissopimusta (esim. kuuluu kuntoutukseen).


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurilan löytää Unikkotien päästä, liikenneympyrän vierestä. Fysios Mehiläinen Vantaa Tikkurila sijaitsee Tikkurin kauppakeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja taksit taas saavat ajaa suoraan oven eteen. Sisäänkäynti C-rappuun tapahtuu kiinteistön liikenneympyrän kohdalla olevasta kulmasta, omasta ovesta, ei kauppakeskuksen kautta.

Tikkurilan juna-asema sekä linja-autoterminaali ovat aivan vieressä, n. 200 metrin päässä. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi . Tikkuri kauppakeskuksen pysäköintihallissa ensimmäinen pysäköintitunti on ilmainen, muutoin maksullinen. Liikenneympyrän toisella puolella kiekkoparkki 1h.

Sisäänkäynti C-rappuun tapahtuu kiinteistön liikenneympyrän kohdalla olevasta kulmasta, Fysios Mehiläisellä oma sisäänkäynti, ei kauppakeskuksen kautta.

Vastaanotolle pääsee kätevästi katutasolta yhden kerroksen ylöspäin rappuset tai hissillä ja ovet aukeavat sähköisesti, niin alhaalla katutasolla kuin 2. kerroksessa vastaanotollemme. Alaovi on auki aina vastaanottomme ollessa auki. Yläoven ollessa lukittu, soita ovikelloa ja terapeutti tulee avaamaan oven. Muutoin asiakkaat voivat odottaa aulassa terapian alkamista.

Pysäköinti

Viereisen hotellin edustalla, liikenneympyrän toisella puolella muutamia kiekollisia parkkipaikkoja. Tikkuri-kauppakeskuksessa oma pysäköintihalli, jossa ensimmäinen tunti on maksuton.

Esteettömyys

Esteettömyytemme on Kelan vaatimalla tasolla. Inva-WC (jossa hälytysnapit), esteetön kulku vastaanotollemme ja esteetön kulku vastaanottomme kaikissa tiloissa.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Jalkaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, AMK
Fysioterapeutti AMK, NDT/Bobath-terapeutti
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti OMT