Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Vantaa Myyrmäki

Rajatorpantie 8
01600 Vantaa
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapia Vantaa Myyrmäki

Fysioterapiaa Myyrmäessä  tarjoaa Fysios Vantaa Myyrmäki. Toimipisteemme erityisosaamista on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia , neurologinen fysioterapia  ja toimintaterapia . Meiltä saa myös mm. ammattitaitoista OMT-fysioterapiaa , alaraajafysioterapiaa , lasten fysioterapiaa , äitiysfysioterapiaa , lymfaterapiaa , jalkaterapiaa  ja hierontaa .

Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Teemme myös kotikäyntejä.

Henkilökunta -välilehdellä voit tutustua tarkemmin Myyrmäen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Toimipisteessä on huomioitu ikääntyneet asiakkaat sekä lasten toimintaterapia asiakkaat. Meillä on myös monipuolinen ja esteetön kuntosali, jossa on mm. HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. LiteGait-laitteen avulla voidaan toteuttaa painokevennettyä harjoittelua turvallisesti ja monipuolisesti. Laite soveltuu erinomaisesti liikuntarajoitteisille. Juoksumaton avulla voimme puolestaan toteuttaa kävelyn ja juoksun analysointia entistäkin monipuolisemmin.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin Antti Mässeliin  p. 050 4714413 tai fysioterapeutti Ulla Iskulehtoon  p. 044 5858805.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysioterapiapalveluiden lisäksi löydät meiltä myös monipuolisia liikuntapalveluita. Tiloissamme on esteetön kuntosali. Salillamme on muun muassa HUR:in laitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille.

Harjoitella voi itsenäisesti, terapeutin kanssa tai ryhmässä, kuten ikääntyneiden kuntosaliryhmässä. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Toimipisteemme sijaitsee Virtatalolla, lähellä kauppakeskus Myyrmannia. Sisäänkäyntimme on vastapäätä Myyrmannin kauppakeskuksen Burger Kingiä (ei Virtatalon pääsisäänkäynti).

Myyrmäen juna-aseman laiturialueelle meiltä on matkaa noin 250 metriä. Iskostien bussiasema on toimipisteemme sisääntulon kohdalla. Katso ajankohtaiset julkisen liikenteen yhteydet www.hsl.fi .

Viereisellä parkkialueella (alaparkki, katso yst. kartta alempaa tältä sivulta) on 2 tuntia maksutonta parkkiaikaa. Fysioksen asiakkaat saavat portaalin kautta ilmaista parkkiaikaa alaparkkiin syöttämällä rekisterinumeron tabletille sisäänkäynnin yhteydessä. Myyrmannin kauppakeskuksessa on kaksi tuntia maksutonta paikoitustilaa.

Inva-pysäköinti on alaparkissa. Alaparkista kulkiessa pääset loivalle ja pitkälle rampille. Sisäänkäyntimme on esteetön. Myyrmannin päädystä meille tulee myös portaat. Varattua aikaa voi odottaa aulassa ja terapeutti kutsuu ajan alkaessa vastaanotolle.

Pysäköinti
  • Maksuton pysäköinti viereisellä pysäköintialueella 2h ja kauppakeskuksissa.

Esteettömyys

Kyllä

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Jalkaterapeutti
Fysioterapeutti, AMK
Fysioterapeutti, NDT/Bobath -terapeutti
Hieroja, osteopaatti
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti