Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Tampere Hämeenkatu

Hämeenkatu 21
33230 Tampere
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapia Tampere keskusta

Fysioterapiaa Tampereen keskustassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Tampere Hämeenkatu. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan ja meillä on vankka tietotaito ortopedisten ongelmien kuntoutuksessa. Erikoisosaamiseemme kuuluvat mm. fysioterapia, Maitland-fysioterapia, kipufysioterapia, äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, hieronta ja akupunktio. Teemme yhteistyötä useiden lääkäreiden sekä työterveysasemien kanssa ja tavoitteenamme on asiakkaan hyvinvointi niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Alaraajafysioterapia ja yksilölliset tukipohjalliset

Toimipisteessämme on laaja osaaminen alaraajafysioterapiasta ja tukipohjallisista. Alaraajafysioterapiaan kuuluu ryhdin, liikkumisen sekä alaraajojen toiminnan tutkimista ja fysioterapiaa. Alaraajafysioterapeutin vastaanotolla tehtävä alkututkimus on alaraajojen kokonaisvaltainen kartoitus, jossa pyritään löytämään asiakkaan alaraajojen ongelmia ja kiputiloja aiheuttavat tekijät. Alaraajafysioterapeuttimme ovat erikoiskoulutettuja podiatrisen fysioterapian osaajia. Olemme erikoistuneet myös yksilöllisten tukipohjallisten valmistukseen.

Fysios Tampereen hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Varaa aikasi nyt!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

  • Neurologinen fysioterapia

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ilmo Määttä p. 040 5788560.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Hämeenkadulla oma harjoitussali, joka on varustettu nykyaikaisilla Matrix-kuntosalilaitteilla. Fysioterapiakäynnin yhteydessä emme peri harjoitussalin käytöstä erillistä maksua. Salilla voi jatkaa maksua vastaan itsenäistä harjoittelua kuntoutusjakson ajan ja sen jälkeenkin.

Harjoitussalin hinnat:

Kertamaksu 8 euroa, 10 x kortti 60 euroa. Kuntosalille maksuna käyvät myös liikuntasetelit. (Fysioterapia- ja hierontapalveluihin niitä ei voi käyttää.)

Palveluneuvoja Henna Pajunen

Puhelin: 050 324 8707

Paikalla:

Maanantai 8:00-16:00,

Keskiviikko 8:00-16:00,

Torstai 8:00-16:00,

Perjantai 8:00-16:00

Potilasasiamies

Ismo Saarinen

ismo.saarinen@saarinenlaw.fi

0400 500 242

Ajankohtaista

Tavaratalo Sokokseen tehdään remonttia, myös -2 kerrokseen missä meidän toimitilamme sijaitsevat. Remontin takia paikat voivat näyttää erilaisilta, mutta toimipisteemme säilyy kuitenkin paikallaan. Paikalle pääset seuraamalla opasteita.

Hämeenkadun puolelta uusilla liukuportailla pääsee ainoastaan -1 kerrokseen (Prisma), mistä tulee siirtyä Hallituskadun (Parkkihallin) puoleisille hisseille tai Prisman sisällä oleviin toisiin liukuportaisiin, joilla pääsee -2 kerrokseen.

Hallituskadun puoleiset hissit toimivat normaalisti kaikkien kerrosten välilä.

Parkkihallista hisseillä pääsee normaalisti, sekä tavaratalosta aukioloaikojen puitteissa.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Palvelut

REMONTTI 9.3.2023-

Remontin takia kulku toimipisteeseen muuttuu,

Hämeenkadun maisemahissillä ja uusilla liukuportailla pääsee ainoastaan -1 kerrokseen (Prisma), mistä tulee siirtyä Hallituskadun (Parkkihallin) puoleisille hisseille tai prisman liukuportaille, joilla pääsee -2 kerrokseen. Hallituskadun puoleiset hissit toimivat normaalisti. Parkkihallista hisseillä pääsee normaalisti, sekä tavaratalosta aukioloaikojen puitteissa.

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Toimipisteemme sijaitsee Tampereen keskustassa, tavaratalo Sokoksen tiloissa, -2. kerroksessa.Toimipisteelle pääsee autolla, sekä ratikalla ja bussilla pääsee hyvin lähelle toimipistettä.

Sisäänkäynti toimipisteelle on Sokoksen pääsisäänkäyntien kautta (Hämeenkatu tai Hallituskatu) tai Sokoksen pysäköintitalon kautta. Toimipisteellemme -2. kerrokseen pääsee joko liukuportaita pitkin tai hissillä. Toimipisteelle on esteetön kulku.

Remontti vaikuttaa meille saapumiseen;

Tavaratalo Sokokseen tehdään remonttia, myös -2 kerrokseen missä meidän toimitilamme sijaitsevat. Remontin takia paikat voivat näyttää erilaisilta, mutta toimipisteemme säilyy kuitenkin paikallaan. Paikalle pääset seuraamalla opasteita.

Hämeenkadun puolelta maisemahissillä sekä uusilla liukuportailla pääsee ainoastaan -1 kerrokseen (Prisma), mistä tulee siirtyä Hallituskadun (Parkkihallin) puoleisille hisseille tai Prisman sisällä oleviin liukuportaisiin, joilla pääsee -2 kerrokseen.

Hallituskadun puoleiset hissit toimivat normaalisti kaikkien kerrosten välilä.

Parkkihallista hisseillä pääsee normaalisti, sekä tavaratalosta aukioloaikojen puitteissa.

Julkiset kulkuyhteydet

Ratikalla ja bussilla pääsee hyvin lähelle toimipistettä. Katso TKL: reittiopas.tampere.fi

Pysäköinti

Maksullinen pysäköinti Sokoksen pysäköintitalossa. Auton voi pysäköidä maksullisille parkkipaikoille Sokoksen pysäköintitaloon tai katuparkkiin.

Esteettömyys

Toimipisteemme on esteetön.

Inva- WC:

Kyllä

Hissi:

Kyllä

Ovikello, raput, kerros:

Sokoksen tavaratalo, -2

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti, Pofy
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti PoFy
Fysioterapeutti, TtM
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Manipulatiivinen fysioterapeutti, Maitland
Fysioterapeutti