Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkatu

Vapaudenkatu 23 B
15140 Lahti
Siirry ajanvaraukseen

Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkatu tarjoaa laajan valikoiman fysioterapia-  ja toimintaterapia-  sekä liikuntapalveluita  Lahdessa . Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen. Tuotamme palveluita asiakkaiden koteihin, päiväkoteihin ja kouluihin eli sinne missä asiakkaat ovat.

Esteetön toimipisteemme sijaitsee Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Saimaankadun kulmassa. Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen . Lisäksi meiltä löytyy monipuolista osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja oireiden osalta.

Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkadun palveluihin kuuluu laaja valikoima fysioterapia -, toimintaterapia-  ja liikuntapalveluita , kuten OMT-fysioterapiaa , urheilufysioterapiaa , äitiysfysioterapiaa , lantionpohjan fysioterapiaa , ikääntyvän fysioterapiaa , hierontaa  ja akupunktiota .

Toimipisteestämme löytyy myös LPG-hoitolaite  ja teemme LPG-hoitoja osana fysioterapiaa sekä esteettisiä LPG-hoitoja.

Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin. Jalkojenhoitaja Seija Beckius: ajanvaraukset numerosta p. 040 5133611.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Toimipisteessämme on mahtavat puitteet neurologiseen kuntoutukseen. Meillä on otettu huomioon kaikki neurologisen kuntoutuksen asiakkaat lapsista ikääntyviin. Meiltä löytyy HUR:in voimaharjoitelaitteita.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Iita Seppänen  p. 050 4719740. tai iita.seppanen@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on iso ryhmäliikuntatila sekä kuntosali. Kuntosalilta löytyy monipuolisesti harjoitevälineitä sekä HUR:in voimaharjoitelaitteita. Iso ryhmäliikuntatila on muunneltavissa myös yksilöterapiakäyttöön, tilan voi tarvittaessa jakaa kahteen.

Jumppasalista löytyy puolapuut, leveä hoitopöytä, kapea hoitopöytä sekä jumppavälineitä. Lisäksi meiltä löytyy kaksi neurologisen kuntoutuksen huonetta, joissa voi toteuttaa yksilöterapiaa.

Kuntosalilla järjestetään kuntosaliryhmiä ja ryhmämuotoista kiertoharjoittelua. Lisäksi sinne pääsee harjoittelemaan sekä terapeutin kanssa että itsenäisesti. Sali on esteetön.

Jumppasalissa järjestämme pilates-ryhmiä. Ryhmät alkavat 5.9.2022 ja ryhmään on vielä tilaa. Ilmoittaudu ryhmiin täältä >> 


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Lahti Vapaudenkatu sijaitsee Lahden keskustassa Vapaudenkadun ja Saimaankadun kulmassa. Sisäänkäynti on Vapaudenkadun puolelta. Toimipisteemme ja sisäänkäyntimme on esteetön. Toimipiste sijaitsee 2. kerroksessa, jonne pääsee joko hissillä tai portaita pitkin. Linja-autot pysähtyvät torilla, josta on n. 500 metrin kävelymatka toimipisteeseemme.

Alaulko-ovi on auki aina vastaanottomme ollessa auki. Yläoven ollessa lukittu, löytyy näkyvä ovikello hissien vierestä, jota soittamalla ovi avataan. Molemmat ovet avautuvat sähköisesti.

Pysäköinti

Maksullista paikoitustilaa löytyy Vapaudenkadulta, kauppakeskus Trion parkista ja LIDL:n edestä.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Koulutettu hieroja
Fysioterapeutti, koulutettu hieroja
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT, Lymfaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT