Emma Aikkila

Fysioterapeutti

Tervetuloa vastaanotolle!

Heippa!

Minulla on kokemusta ikääntyneiden, muistisairaiden ja neurologisten asiakkaiden fysioterapiasta sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiasta. Kokemusta on karttunut myös ortopedisestä fysioterapiasta, erityisesti lonkan- sekä polven tekonivelkuntoutuksesta. Olen lisäksi ohjannut erilaisia fysioterapeuttisia ryhmiä sekä altaalla että kuntosalilla. Minulta löytyy lisäksi lymfaterapeutin tutkinto, joten teen fysioterapian lisäksi myös lymfaterapiaa. Olen tehnyt myös lähihoitajan töitä erityisesti neurologisten sekä ikääntyneiden asiakkaiden kanssa hyödyntäen siinä kuntouttavaa työotetta.

Toteuttamani fysioterapia koostuu perusteellisesta haastattelusta ja tutkimisesta sekä manuaalisesta terapiasta ja aktiivisten liikeharjoitteiden ohjaamisesta. Vastaanottotyön ja kotikäyntien lisäksi olen toteuttanut myös etäterapiaa erityisesti neurologisille asiakkaille. Näiden lisäksi minulta voi varata ajan myös lääkinnällisten tukisukkien mittaukseen.

Asiakastilanteessa minulle on tärkeää jokaisen asiakkaan kohtaaminen yksilönä ja välittävästi. Parhaisiin tuloksiin fysioterapiassa pääsee ottamalla asiakkaan omat toiveet huomioon ja asettamalla terapian tavoitteet yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Fysioterapia

Tutkinnot

  • Lymfaterapeutti

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Lääkinnällinen lymfaterapia
  • Neurologinen fysioterapia­
  • Fysioterapiakäynti

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Tampere Lielahti
Possijärvenkatu 1
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Fysios Mehiläinen Tampere Linnainmaa
Hannulankatu 1
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min