Needs review

Felicitas on Helsingissä ja Lappeenrannassa toimiva, lapsettomuushoitoihin erikoistunut yksityisklinikka.

Felicitakseen ensimmäistä kertaa?

Katso täältä, millainen aika sinun kannattaa varata >> 

Felicitas chat palveluksessasi

Jos haluat tietää lisää hedelmöityshoidoista,  voit keskustella suoraan henkilökuntamme kanssa.  Chat on avoinna arkipäivisin, ja se ilmestyy nettisivujen alalaitaan, kun chatissä on asiantuntija vapaana.

Lapsettomuustutkimukset ja -hoidot

Noin 15 prosentilla pariskunnista on jossain elämänsä vaiheessa vaikeuksia saada raskautta alulle. Nyrkkisääntönä sanotaan, että vuoden yrittämisen jälkeen kannattaa hakeutua lapsettomuuteen perehtyneen lääkärin vastaanotolle. Yrittämisellä tarkoitetaan sitä, että pariskunta on kuukautiskierron keskivaiheilla yhdynnässä joka toinen tai joka kolmas päivä.

Felicitakselle tutkimuksiin voitte tulla myös jo alle vuoden yrittämisen jälkeen. Tämä kannattaa erityisesti silloin, jos nainen on yli 35-vuotias, sillä naisen ikä vaikuttaa raskauden alkamiseen ja hoitojen onnistumiseen. Tutkimukset kannattaa aloittaa nopeammin myös, jos naisen kuukautiskierto on hyvin epäsäännöllinen, hän on sairastanut pahan lantion alueen tulehduksen tai miehellä on ollut lapsena laskeutumattomat kivekset, murrosiässä sikotauti tai myöhemmin jokin kivesten tulehdus tai vamma sukuelinten alueella.

Mehiläinen Felicitas

Helsingissä olemme toimineet vuodesta 1990, ja toimintamme laajentui Lappeenrantaan vuonna 1999. Nykyään teemme vuosittain yli 1500 lapsettomuushoitoa. Olemme osa Mehiläinen-konsernia 30.12.2011 alkaen.

Lapsettomuustutkimusten ja -hoitojen lisäksi Felicitas tarjoaa

 • raskaudenajan seurantaa,
 • yksityisen äitiysneuvolan,
 • terapiapalveluita sekä
 • gynekologin ja radiologin vastaanoton.

Felicitaksella teidät ottaa vastaan ystävällinen henkilökunta, jolla on rautainen ammattitaito lapsettomuuden hoitamisessa. Saatte asioida aina tutulla erikoislääkärillä, ja suunnittelemme jokaisen hoidon yksilöllisesti juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Hoitoprosessinne aikana saatte halutessanne tukea myös pari- ja perheterapeuteiltamme.

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää, korkealaatuista hoitoa. Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti kouluttautumalla, osallistumalla alan kongresseihin ja tekemällä tutkimustyötä. Klinikan perustamisesta lähtien olemme halunneet pitää tuloksemme julkisina – toivomme, että tästä on apua myös uusille, hoitoa harkitseville pareille.

Tutustu Felicitaksen historiaan

Tutustu asiantuntijoihimme Helsingissä

Lapsettomuuslääkärit:

 • Sirpa Eviö, Lääketieteen tohtori, naistentautien, synnytysten ja gynekologisen endokrinologian erikoislääkäri   
 • Tuija Foudila, Lääketieteen lisensiaatti, naistentautien, synnytysten ja gynekologisen endokrinologian erikoislääkäri, andrologian erityispätevyys.
 • Tiina Hakala-Ala-Pietilä, Lääketieteen ja kirurgian tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.
 • Tarja Olkinuora, Lääketieteen ja kirurgian tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
 • Kari Ratsula, LKT, Naistentautien ja synn.erikoislääkäri
 • Merja Tuomi-Nikula, Lääketieteen lisensiaatti, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Perinatologian erikoislääkäri:

 • Tapio Kurki, Dosentti, lääketieteen ja kirurgian tohtori, naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri, raskaudenaikaiset seurannat ja ultraäänitutkimukset

Terapeutit:

Tutustu asiantuntijoihimme Lappeenrannassa

Lapsettomuuslääkärit:

Lisätietoa lapsettomuustutkimuksista ja -hoidoista

Lisätietoa siittiöiden ja munasolujen luovutuksesta

Usein kysyttyä lapsettomuushoidoista

Tutustu hedelmällisyyshoitopalveluihimme

 

Jaa