Needs review

Andreas Tallberg, puheenjohtaja
Kauppatieteiden maisteri, Helsingfors Svenska handelshögskolan
Toimitusjohtaja, G.W. Sohlberg Oy Ab 

Toiminut GWS:n toimitusjohtajana vuodesta 2007, minkä lisäksi Andreas on CapMan Oyj:n hallituksen puheenjohtaja sekä Rothschild Global Advisory:n senior advisor. Aiemmin hän on toiminut EQT:n osakkaana sekä mm. Nokian ja Amer Sportsin palveluksessa.

Harri Aho
MBA
Kehitysjohtaja, LähiTapiola

Ennen LähiTapiolan kehitysjohtajan tehtävää Harri on toiminut muun muassa toimitusjohtajana Pohjola Sairaalassa, varatoimitusjohtajana Fonectalla sekä toimitusjohtajana Academicassa ja Terveystalossa. Hän on yksi Sairaala NEO:n perustajista. Harri toimii myös Hoivatilat Oyj:n hallituksessa.

Lave Beck-Friis
KTM Stockholm School of Economicsista
Johtaja, CVC

Lave työskentelee CVC:n Nordic-tiimissä Tukholmasta käsin. Aiemmin urallaan hän on työskennellyt muun muassa H.I.G Capitalilla sekä Blackstone Groupissa.

Tomas Ekman
Maisterin tutkinto Strathclyden ja Chalmersin yliopistoista, MBA (IMD)
Partneri, CVC

Tomas toimii Tukholmasta käsin CVC:n Nordic- ja Healthcare tiimien jäsenenä. Ennen uraansa CVC:llä hän työskenteli muun muassa partnerina 3i:llä, toimitusjohtajana ABB:llä sekä Bain&Companyssä.

Eveliina Huurre 
VTM
Vice President, Finnairin matkustamopalvelut

Ennen Finnairille siirtymistä toiminut sosiaali- ja terveydenhuollon johtajana lähes 15 vuotta yksityisellä ja julkisella sektorilla mm. Suomen Itsenäisyyden juhlarahastossa, Lahden kaupungin palveluksessa ja Attendolla. Mehiläisen hallituksessa vuodesta 2016 lähtien. Eveliina toimii myös Finnair Flight Academyn hallituksessa.

Janne-Olli Järvenpää
KTM Helsingin Kauppakorkeakoulu, MBA (INSEAD)
Toimitusjohtaja, Mehiläinen

Perusti Mediverkon vuonna 2001 ja kasvatti sen yli 2 000 työntekijän yritykseksi ennen yhdistymistä Mehiläiseen vuonna 2015. Mehiläisen toimitusjohtajana Janne-Olli on toiminut vuodesta 2015 alkaen.

Minna Kohmo
KTM
Toimitusjohtaja, LähiTapiola-ryhmä

Minna on LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön toimitusjohtaja ja LähiTapiola-yhtiöryhmän johtoryhmän jäsen. Hän toimii myös Finanssialan Keskusliiton Henkivakuutusjohtokunnan puheenjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt Sampo-ryhmässä johtotehtävissä Suomessa ja ulkomailla sekä toiminut Diacor Oy:n hallituksessa sekä Pihlajalinna Oy:n nimitysvaliokunnassa.