Mehiläisen työterveys
Needs review

Kaikilla Mehiläisen asiakasyrityksillä ja -organisaatioilla on käytössään työterveyspalvelusopimukseen sisältyvä YritysMehiläinen-verkkopalvelu. Lisäksi pääasiassa suurille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu työkykyjohtamisen sovellus, Työkykykompassi, voidaan ottaa käyttöön osana YritysMehiläinen-verkkopalvelua.

YritysMehiläisen avulla entistä tehokkaampaa yhteistyötä

Kaikille asiakasorganisaatioille tarkoitettu YritysMehiläinen tarjoaa lukuisia toiminnallisuuksia, jotka lisäävät toiminnan läpinäkyvyyttä, helpottavat käytännön työtä asiakasyrityksessä sekä tiivistävät yhteistyötä. Verkkopalvelun avulla voi muun muassa:

  • tarkistaa viimeisimmän tiedon työterveystiimeistä ja yhteyshenkilöistä
  • rakentaa yritykselle relevantteja, reaaliaikaisia raportteja
  • seurata työterveyssopimuksen kustannuksia
  • hallita ja ylläpitää henkilörekisteriä
  • syöttää omailmoitteiset sairauspoissaolotiedot ja muualla kuin Mehiläisen työterveyspalveluissa kirjoitetut sairauslomatodistukset
  • löytää kätevän dokumenttihaun avulla sähköisesti kaikki yritysdokumentit, kuten toimintasuunnitelmat, työpaikkaselvitykset ja sopimukset
  • pysyä tietoisena Mehiläisen uusista palveluista ja tuotteista.

 

Lue aiheesta lisää:

YritysMehiläinen - sähköisten ratkaisujen edelläkävijä ja kirjaudu YritysMehiläiseen.

TyökykyKompassilla tehoa työkyvyn johtamiseen

YritysMehiläisen työkykyjohtamisen sovellus, TyökykyKompassi, on monipuolinen väline työkyvyn tukemiseen, hallintaan ja johtamiseen. TyökykyKompassi mahdollistaa jo varhaisessa vaiheessa työkyvyttömyysriskissä olevien työntekijöiden havaitsemisen ja varmistaa mahdollisimman hyvän tuen heidän työkykynsä ylläpitämiseksi ja palauttamiseksi. Samalla se tekee näkyväksi työkyvyttömyysriskien taloudelliset kustannukset sekä osoittaa selkeästi prosessien toimivuuden ja tulokset.

TyökykyKompassi on työkalu henkilöstön hyvinvointia kokonaisvaltaisesti seuraaville henkilöille. Lisäksi yrityksen esimiehet ja työeläkevakuutusyhtiö voivat syöttää sovellukseen tietoja. TyökykyKompassin avulla asiakasyritys ja Mehiläinen voivat yhdessä ehkäistä pitkistä sairauspoissaoloista ja ennenaikaisista eläkkeistä syntyviä riskejä ja kustannuksia entistä tehokkaammin.

Lue aiheesta lisää:

TyökykyKompassi mahdollistaa varhaisen tuen

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Pauli Vettenranta, sähköisen liiketoiminnan tuotepäällikkö, Mehiläinen Työelämäpalvelut
p. 050 571 0188, pauli.vettenranta@mehilainen.fi