Nainen hymyilee
Needs review

Terveys on urasi tärkein investointi

Sinun hyvinvointisi on yrityksesi toiminnalle ja menestykselle elintärkeää – muistathan siis huolehtia myös itsestäsi.
 
Mehiläisen yrittäjän työterveyspalvelu on suunniteltu yrittäjien ehdoilla. Terveyden, hyvinvoinnin ja jaksamisen ympärille keskittyvät palvelut antavat eväitä energiseen työelämään ja auttavat yrittäjää huolehtimaan työkyvystään ennakoivasti.

Käytössäsi työterveyslääkäri ja työterveyshoitaja

Yrittäjän työterveyspalvelun vuosimaksu on 165,40 euroa, jolla saat:

  • sinulle nimetyn työterveyslääkärin ja -hoitajan

  • hyvinvointikeskustelun, jonka yhteydessä seurataan tehtyä terveyssuunnitelmaa

  • vastaanottokäyntien toimistomaksut

  • kutsut määräaikais- ja seurantatarkastuksiin

  • esitäytetyn Kelan korvaushakemuksen kuukausittain

  • uutiskirjeet ja terveysneuvontamateriaalin

 
Sopimukseen kuuluu lisäksi Mehiläisen Digiklinikan ja etäpalveluiden käyttö erillisen veloituksen mukaan. Lue lisää Digiklinikasta ja sen käytöstä.  

YRITTÄJÄN TYÖTERVEYSPALVELU TUKEE TERVEYTTÄSI

Kutsumme sinut joka kolmas vuosi terveystarkastukseen (1h), jonka pohjalta laadimme henkilökohtaisen työterveyssuunnitelman. Terveystarkastuksen yhteydessä päivitämme myös toimintasuunnitelman (0,5 h, erillisen veloituksen mukaan). Työpaikkaselvitys viiden vuoden välein on edellytys Kelan työterveyshuollon kustannusten korvauksille. Terveystarkastuksen hinta on 262 euroa ja se tehdään joka 3. vuosi yrittäjän työkyvyn ylläpitämiseksi. Terveystarkastus tehdään ensimmäisen kerran asiakkuuden alkaessa.

TÄYDENNYSTÄ MONIPUOLISILLA PALVELUILLA

Voit valita yrittäjän työterveyspalveluun joko yleislääkäritasoisen sairaanhoidon tai laajan sairaanhoitopaketin, joka kattaa esimerkiksi leikkaustoimenpiteet. Sairaanhoidon palvelut veloitetaan käytön mukaan.

Voit täydentää yrittäjän palvelupakettia myös monipuolisilla hyvinvointipalveluilla:

  • Sydämen sykevariaatiomittaukseen perustuva hyvinvointianalyysi mittaa työn aiheuttamaa fyysistä ja psyykkistä kuormittumista sekä kuormituksesta palautumista. Tulosten perusteella voidaan vaikuttaa työstä aiheutuvaan stressiin ja siitä palautumiseen.

  • Fyysisen kunnon testi tehdään työfysioterapeutin avustuksella. Laajaan testikokonaisuuteen kuuluvat muun muassa kehon koostumuksen ja liikkuvuuden mittaukset, polkupyöräergometritesti sekä tasapaino- ja lihaskuntotestit. Tulosten pohjalta tehty jatkosuunnitelma edistää työssä jaksamista ja antaa lisää energiaa arkeen.

HYVÄ TIETÄÄ JA MUISTAA

Kela korvaa yrittäjän työterveyspalveluiden kustannuksista jopa 50–60 prosenttia enimmäiskorvausmääriin asti, kun työpaikan perusselvitys on tehty. Korvausten piiriin eivät kuulu työhyvinvointipalvelut ja laajan sai-raanhoitopaketin palvelut. Lue lisää Kelan tuesta.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lue lisää yrittäjän työterveyspalveluista