Mies hymyilee
Needs review

Sinun hyvinvointisi on yrityksesi toiminnalle ja menestykselle elintärkeää – muistathan siis huolehtia myös itsestäsi. Yrittäjän työterveyspalvelu on suunniteltu yrittäjien ehdoilla. Terveyden, hyvinvoinnin ja jaksamisen ympärille keskittyvät palvelut antavat eväitä energiseen työelämään.

Käytössäsi työterveyslääkäri ja työterveyshoitaja

Yrittäjän vuosimaksu 160,50 e kattaa lukuisia etuja:

  • sinulle nimetyt työterveyslääkäri ja -hoitaja
  • hyvinvointikeskustelu, jonka yhteydessä päivitetään toimintasuunnitelma ja seurataan tehtyä terveyssuunnitelmaa
  • vastaanottokäyntien toimistomaksut
  • kutsut määräaikais- ja seurantatarkastuksiin
  • esitäytetty Kelan korvaushakemus kuukausittain
  • uutiskirjeet ja terveysneuvontamateriaali

Yrittäjän työterveystarkastus ja toimintasuunnitelma

Kutsumme sinut joka kolmas vuosi terveystarkastukseen (1h), jonka pohjalta laadimme henkilökohtaisen työterveyssuunnitelman. Terveystarkastuksen yhteydessä päivitämme myös toimintasuunnitelman (0,5h). Samalla on mahdollista tehdä yrityksellenne haastattelu työn terveysvaikutuksista erillisen ajankäytön mukaan, jos yrityksellänne ei ole toimitiloja työpaikkaselvitystä varten.

Terveystarkastuksen hinta on 256 euroa ja se tulee maksettavaksi joka kolmas vuosi yrittäjän vuosimaksun lisäksi. Terveystarkastus tehdään ensimmäisen kerran asiakkuuden alkaessa.

Työhyvinvointipalvelut ja sairaanhoitopaketti

Yrittäjän työterveyspalveluun kuuluu aina yleislääkäritasoinen sairaanhoito. Halutessasi voit valita laajan sairaanhoitopaketin, joka kattaa esimerkiksi leikkaustoimenpiteet. Sairaanhoidon palvelut veloitetaan käytön mukaan.

Voit täydentää yrittäjän palvelupakettia myös monipuolisilla hyvinvointipalveluilla:

  • Sydämen sykeanalyysiin perustuva First Beat -hyvinvointianalyysi mittaa työn aiheuttamaa fyysistä ja psyykkistä kuormittumista sekä kuormituksesta palautumista. Tulosten perusteella voidaan vaikuttaa työstä aiheutuvaan stressiin ja siitä palautumiseen.
  • Fyysisen kunnon testi tehdään fysioterapeutin avustuksella. Laajaan testikokonaisuuteen kuuluvat muun muassa kehon koostumuksen ja liikkuvuuden mittaukset, polkupyöräergonomiatesti sekä tasapaino- ja lihaskuntotestit. Tulosten pohjalta tehty jatkosuunnitelma edistää työssä jaksamista ja antaa lisää energiaa arkeen.

Muistathan, että Kela korvaa yrittäjän työterveyspalveluiden kustannuksista jopa 50–60 prosenttia enimmäiskorvausmääriin asti. Korvausten piiriin eivät kuulu työhyvinvointipalvelut ja laajan sairaanhoitopaketin palvelut. Lue lisää Kelan tuesta.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lue lisää yrittäjän työterveyspalveluista

Jaa