Needs review

Mehiläinen on valittu 2009  alkaen valtionhallinnon työterveyspalveluiden puitesopimustoimittajaksi koko maassa. Mehiläinen voi tuottaa puiteopimukseen liityviä työterveyspalveluita valtakunnallisesti kaikilla viidella
eri osa-alueella (Pääkaupunkiseutu, muu Etelä-Suomen Lääni,  Länsi-Suomen lääni, Itä-Suomen lääni ja Oulun ja Lapin lääni). Puitesopimus helpottaa valtion organisaatioiden työterveyshuoltopalveluiden hankintaa.

Puitesopimus tuli voimaan 15.10.2009 ja voimassaolo päättyy 31.12.2013. Asiakaskohtaiset palvelusopimukset voivat olla voimassa 31.12.2014 saakka. Valtion hankintayksiköt voivat valita puitetoimittajista itselleen parhaiten sopivan nk. kevennettyä kilpailutusta hyödyntäen, mikä mahdollistaa  asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimisen toimittajavalinnassa.

Yhteistyön aloittaminen Mehiläisen kanssa

Asiakasorganisaation kannalta tärkeintä on, että puitesopimustoimittajan valitessaan asiakas voi etsiä omilla kriteereillään parhaan mahdollisen toimittajan. Neuvottelut ja palveluihin tutustuminen hoidetaan asiakkaan ja Mehiläisen välillä käyden huolellisesti läpi asiakasorganisaation tarpeita ja odotuksia ja Mehiläisen ratkaisuja niihin ennen kevennettyä kilpailutusta.

Puitesopimukseen kuuluu valmis palvelusopimusmalli ja valmiiksi kilpailutetut ehdot. Asiakas ja Mehiläinen sopivat keskenään palvelun tuottamiseen liittyvistä yleisistä järjestelyistä sekä palvelujen sisällöstä ja laajuudesta. Osapuolet tekevät yhdessä puitesopimuksen mukaisen keskinäisen palvelusopimuksen, josta Mehiläinen toimittaa Hanseliin kopion allekirjoitusten jälkeen.

Aluemyyntipäällikkömme antavat lisätietoja puitesopimukseen ja kevennettyyn kilpailutukseen liittyen.

Tule työterveyden asiakkaaksi: 010 414 3020

Jaa