Nyt starttaa Mehiläisen juoksukoulu

Haaveena maraton tai vaan kevyemmin kulkeva lenkki? Tammikuussa aloitamme Oulussa Mehiläisen juoksukoulun, jossa sinua juoksun saloihin johdattaa monipuolinen asiantuntijatiimimme. Tulet oppimaan asioita mm. juoksutekniikasta, rasitusvammojen ehkäisystä ja hoidosta sekä juoksijalle sopivasta ravitsemuksesta.

Juoksukoulun vetäjänä tulee toimimaan kestävyysurheilija Maija Oravamäki ja muina asiantuntijoina Oulun Mehiläisessä toimivat liikuntalääketieteen erikoislääkäri Hanna Junttila, fysioterapeutti Petri Jalava sekä ravitsemusterapeutti Susanna Kemppainen.

Mukaan ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneetkin juoksijat. Nyt on hyvä mahdollisuus saada johdatusta juoksun saloihin suoraan asiantuntijoilta. Yhteisenä tavoitteena on Terwamaraton toukokuun lopussa.

Aikataulu ja sisältö

Juoksukoulu starttaa 16.1. ja kestää 4.6. asti. Tapaamisia on noin 2 krt kuukaudessa, joihin usein yhdistämme luennon ja varsinaisen harjoituksen. Luennoilla käsitellään monipuolisesti erilaisia juoksuun liittyviä teemoja ja käytännön harjoituksina teemme mm. testejä, harjoitteita ja yhteislenkkejä.
Kysy tarkempaa aikataulua!

Juoksukoulun hinta on 299 euroa. Se pitää sisällään kaikki kulut. Maksun voit maksaa kahdessa erässä, ensimmäinen tammikuussa ja toinen viimeistään huhtikuussa. Maksuvälineenä käy myös Smartum-setelit.

Ilmoittaudu mukaan!

Yhteyshenkilö Seija Henttonen, Mehiläinen,
p. 050 583 0003, seija.henttonen(at)mehilainen.fi
Lisätietoja myös Maija Oravamäeltä, maija.oravamaki(at)muhos.fi


Uutinen julkaistu 2.12.2011