Julkaistu: 
Ti 12.4.2011 klo 10:53

Mehiläinen on uranuurtaja liikunta- ja urheiluvammojen hoidon kehittäjänä ja palveluntuottajana. Asiakaskuntamme ulottuu maanlaajuisesti huippu-urheilijoista aktiiviliikkujiin. Huippu-urheilijoiden parissa tehdystä pitkästä yhteistyöstä on poikinut vankkaa kokemusta, jota pääsevät hyödyntämään myös harrastajaliikkujat eri puolilla Suomea. 

Kaikkien liikkuvien ihmisten - ja myös liian vähän liikkuvien - palveluiden konseptoinnin edetessä Urheiluklinikan nimi on jalostunut  Liikuntaklinikaksi. Mehiläinen Liikuntaklinikka puhuttelee nimenä kaikkia liikkujia, joista urheilijat ovat yksi osa. Mehiläisen Liikuntaklinikalle tullaan työstämään myös oma logo, joka allekirjoittaa jatkossa kaiken uuden urheilu- ja liikunta-aiheisen Mehiläisen materiaalin.

Liikunta- ja urheiluvammat ovat yleisin tapaturmaluokka Suomessa. Vuosittain sattuu yli 300.000 liikunta- ja urheilutapaturmaa. Onneksi nämä tapaturmat ovat yleensä lieviä. Ne tulevat kuntoon nopeasti asiantuntevalla hoidolla. 

Aktiivisesti toimivat Mehiläisen Liikuntaklinikat löytyvät tänä päivänä seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Hämeenlinna, Kouvola, Jyväskylä ja Oulu.

Kai Vesterinen
Liiketoimintajohtaja, lääkärikeskukset ja sairaalat