Julkaistu: 
Pe 29.5.2009 klo 10:06

Mehiläinen-konsernin myyntijohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri ja yhteiskuntatieteiden kandidaatti Jani Mikkola 3.8.2009 alkaen. Jani Mikkola, 36, siirtyy Mehiläiseen eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen suurasiakasjohtajan tehtävästä, missä hän on vastannut myynnistä ja asiakasyhteyksistä keskisuurille ja suurille asiakkaille sekä asiakkaille tarjottavien palvelukonseptien kehittämisestä. Aiemmin hän on toiminut mm. Henki-Sammossa myyntivastuullisena suurasiakaspalveluissa ja yritysjakelukanavan markkinointipäällikkönä.

"Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Jani Mikkolan vastaamaan Mehiläinen-konsernin myynnistä. Mehiläinen on Suomen tunnetuin yksityinen terveyspalveluyritys ja se on erittäin arvostettu kaikissa asiakasryhmissä. Olemme viime vuosina kasvaneet erityisesti työterveyspalveluissa ja olemme myös voimakkaasti kehittäneet yhteistyötämme vakuutusyhtiöiden kanssa. Jani Mikkolan vahva ja laaja-alainen kokemus vaativasta myyntityöstä ja asiakkuudenhallinnasta erityisesti yrityssektorilla tulee erinomaisesti vahvistamaan Mehiläisen myyntiorganisaatiota", toteaa Mehiläinen Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl.

"Tulemme jatkossa kehittämään Mehiläinen-konsernin palveluja niin, että pystymme tarjoamaan yhä räätälöidymmin muun muassa yritysasiakkaillemme palvelukokonaisuuksia ja kumppanuutta. Uskon, että Mehiläinen tulee Jani Mikkolan johdolla vahvasti kehittymään myynnin ja asiakkuudenhallinnan osa-alueilla", jatkaa Bergendahl. 

"Olen seurannut viime vuosina mielenkiinnolla Mehiläisen kehitystä ja laajentumista ja tältä pohjalta minun oli helppo tehdä valinta tämän haastavan tehtävän suhteen", sanoo Jani Mikkola. "On hieno tulla mukaan Mehiläisen kehittämiseen tässä vaiheessa, kun Mehiläinen on entisestään vahvistanut asemaansa muun muassa työterveys- ja vakuutusyhtiösektoreilla. Omalta osaltani otan haasteen vastaan ja lähden innokkaana kehittämään Mehiläinen-konsernin myyntiä ja asiakkuudenhallintaa yhdessä alan ammattilaisten kanssa", jatkaa Mikkola.

Myyntijohtajana Jani Mikkola tulee vastaamaan Mehiläinen-konsernin myynnistä valtakunnallisesti. Myyntijohtaja raportoi toimitusjohtajalle.