Uudella valmennusohjelmalla elämäsi kuntoon

Nykypäivän työelämässä fyysinen työ on vähentynyt radikaalisti ja samalla henkiset paineet ovat kasvaneet. Vauhti tuntuu kiihtyvän entisestään ja usein kantti pettää. Työuupumus, sydänsairaudet, liikalihavuus, masennus ja muut elintasosairaudet ovat jo arkipäivää. Vaikka elämänlaatua mitataan parhaiten terveydellä, hyvillä ihmissuhteilla sekä vapaa-ajan määrällä ja laadulla, juoksemme usein asioiden perässä päivästä toiseen ehtimättä keskittyä tärkeimpään eli itseemme.

Mehiläisen ja Kisakallion Urheiluopiston huippuasiantuntijoiden laatimalla Elämä kuntoon -valmennusohjelmalla tavoitellaan pysyviä muutoksia, jotka lähtevät yksilön omasta oivalluksesta ja motivaatiosta. Yksilötasolla tavoitteena on sitoutunut, terve, luova, oppiva ja työssään viihtyvä työntekijä. Työyhteisötasolla tavoitteena on hyvä ja mielekäs työilmapiiri, mikä lisää organisaation tuottavuutta ja houkuttelevuutta.

Elämä kuntoon -valmennusohjelmassa osallistujat tekevät työtä tiimissä toinen toistaan kannustaen. Koska henkilökohtaiset tavoitteet eroavat osallistujien kesken, jokainen osallistuja kilpailee vain itsensä kanssa ja pyrkii kohti omia tavoitteitaan muun ryhmän tukemana.

Iästä ja taustasta riippumatta jokainen voi tulla elämänsä kuntoon. Haluatko kuulla lisää?
Ota yhteyttä Elämäntavat-tuoteryhmän tuotepäällikköön Toni Peltovakoon, p. 050 345 1049, toni.peltovako@mehilainen.fi

Asiantuntijat

Meri-Tuulia Kaapu
Työterveyshoitaja
Minna Havunen
Työfysioterapeutti
Emilia Korpua
Työterveyshoitaja
9.4
Susanna Ojanen
Työterveyshoitaja
Katso muut asiantuntijat